İnternetten para kazanmak isteyenlere tavsiye

Cr Oyuncusu

Centipat
Katılım
6 Haziran 2022
Mesajlar
827
Makaleler
2
Çözümler
3
Yer
Türkiye
Merhaba, herkese iyi sosyaller diliyorum.

Öncelikle 16 yaşındayım. Her yaz inşaatta çalışarak veya garsonluk yaparak, yılda 1 kez olan yaz tatilimi günde 10 saatini 3 kuruş para için mahvediyordum ve bu durum can sıkmaya başladı. Her yerde nasıl rahat bir şekilde para kazanabileceğimi araştırdım, yok coin siteleri yok üye olduğunda 20 dolar siteler yok makale yazma vs. hepsini denedim. Hepsi yalan yani tutmadı. En son, aklıma mantıklı bir fikir olan al-sat yapmak geldi. İlk önce dolapta ve sahibinden.comda PlayStation kategorisini satmaya başladım. Ürünlerimin çok geç sürede satıldığını ve sürekli alım yapmanın ve sürekli kargoya gitmenin beni yorduğunu fark ettim.

Bu sefer, İtemsatış, itempazar, GameSatış gibi siteler aklıma geldi. Hemen bu 3 siteye üye oldum. GameSatış'ta alıcı bulamıyordum. İtempazarın aktifliği yoktu ve beni tutan İtemsatış oldu. Şimdi 2 aydır bu işi aktif bir şekilde yapıyorum. Zula, Clash Royale, Brawl Stars, Boost, Valorant, random hesaplar, çeşitli premium üyeliklerin satışını yapıyorum. Al-satta çok güzel karlar var. Premium üyelikikleri zaten beleşe getirip satıyoruz ve bunun kazancı çok fazla oluyor. İtemsatış'ta mağaza üyesiyim. Benim gibi bir öğrenci için çok rahat bir şekilde harçlığım çıkıyor. 2 ayda 15.000 TL kazandım. Yapmanız gereken, gerekli derecede insanları etkilemek ve müşteri menuniyeti adına çalışmaktır.

Çok mutluyum, sonunda bu yaz çalışmayacağım. Belkide bu iş benim ana meslek olur, kim bilir?

Sizlere tavsiyem havesi olanlar için İtemsatış'ta al-sat yapmaktır.
Ekran görüntüsü 2024-04-21 145319.png
Ekran görüntüsü 2024-04-21 145423.png


Not: Konu için reklam olmaması adına, mağaza ismimi göstermemeyi tercih ettim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu geçici bir iş, item satışta satış yapmakla uğraşmak yerine deneyim kazansan item satış gibi bir sitenin sahibi olacaktın belki de.

Ayrıca vergi mevzusunu nasıl halletmeyi düşünüyorsun.

Geçici bir iş olduğunu ben de biliyorum. Lakin, 16 yaşında fazlasıyla harçlığımı kazanmak bana yetiyor. Site mevzusuna da gelirsek, yazılımdan vs. anlamıyorum ve 2 ay da öğrenilecek işler değil. Vergi konusu ise...

En cok kazandirani hangisi hocam?

Ya da basit ama kazandiran.
En çok kazandıran hesap al-sat yapmak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı