İnternetten para kazanmak mümkün müdür?

Konuyu açalı bayağı olmuş vallahi internetten mis gibi para kazanalınıyormuş onu öğrendim :D fiverr filan boş iş.
Fiverr gibi yerlerde kazanmış anladığım kadarıyla arkadaş. Bionluk gibi yerlerde Almanyada yaşayan birisi ile anlaşmış gibi gözükmekte.

Buyurun buradan istediğinizi sorabilirsiniz, iş veren değilim bu arada.

LinkedIn verebilir misiniz? Bir de fiverr ve Bionluk profil linkinizi atarsanız sevinirim. Ne tür ilanlar bulundurmak gerekiyor onu görmek için soruyorum.

İnternetten para kazanmak mümkün müdür? Taktileri verir misiniz + sitelerinin ismini.
Burda insanların dediği gibi freelance yapabilirsin,ancak benim gibi becerin yoksa kendi kullandığım taktiği vericem. Biliyorsundur zaten,Steamin en çok oynanan oyunu cs2 seçkin kullanıcılarına haftalık 1 kasa veriyor bu kasaların değeri 0.50-2.00 dolar arası oluyor hesabın taneside 15 dolar birde oynadıkça para veren siteler var steam adının sonuna koyunca.5 Tane hesap alıp haftalık 6-7 saatin varsa iyi gelir edebilirsin. Mantıksız geliyor ama deneyebilceğin bir şey yoksa yapabilirsin. Düşen kasaları internet sitelerinden nakite çevirebiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı