İnternetten Para Kazanmak

İnternetten Ne Kadar Kazandınız ?

• Oy verenlerin toplamı
    67
@senior dostum knight online oyun içinde oynayıp oyun parası GB bazında kazanç sağlıyorsun, 1 GB şu anda oynadığım server'da 21 lira ve bu paraları siteye satıyorsun, link veremeyeceğim ama biraz araştırırsan bulabilirsin kısaca oyun oynayarak para kazanma :)
Not: Hisse işini ufak oynadığın sürece kazanırsın (kendi açımdan bu konuda hiç batmadım) :)

Zamanında (sanırım 2015-2016) CS:GO turnuvalarında Bet oynardım. Bir final maçında bilerek kazanma yüzdesi düşük olan takıma elimdeki itemlerin hepsini basmıştım ve 3 katı kar ile bu işten ayrılmıştım. Sonra da o itemleri satıp DLC, Oyun aldım :D

Şuanda aldığım notlar şunlar :
Film-dizi-oyun çevirmenliği
Letgo-Sahibinden gibi sitelerden alım-satım
CS:GO kasa,skin vb. şeyler alıp-satma
CS:GO server açma
Youtube video yayınlama

başka seçenekler de mevcut mu?
Youtube ile başladım hadi bakalım.

Cevirmenlik icin ingilizce seviyen nasil ?
Alim satim yapcaksan seye de bak aliexpress ve gearbestden getiripde satabilirsin alternatif olarak.

Şuanda aldığım notlar şunlar :
Film-dizi-oyun çevirmenliği
Letgo-Sahibinden gibi sitelerden alım-satım
CS:GO kasa,skin vb. şeyler alıp-satma
CS:GO server açma
Youtube video yayınlama

başka seçenekler de mevcut mu?
Youtube ile başladım hadi bakalım.

5-6 senedir kazaniyorum bir seyler. Upload ve render islerinden 6 senedir rahat 15.000 - 17.000 € arasi kazanmisimdir. Ingilizcem olsa cevirmenlikten de kazanirdim ama yok maalesef :)

Daha önce PTS, PTC ve PTP'den kazaniyordum ama o sektör artik bitti sayilir :)

Edit: Asla yatirim tavsiyesi degildir, ciddi anlamda zaman, bilgi, emek ve güclü sistemler gerektiren isler bunlar. Ben sahsen pek bulasmanizi önermem. Kazandigim paranin ciddi bir bölümü elektrik faturasina gitti ahahahahhaa...

5-6 senedir kazaniyorum bir seyler. Upload ve render islerinden 6 senedir rahat 15.000 - 17.000 € arasi kazanmisimdir. Ingilizcem olsa cevirmenlikten de kazanirdim ama yok maalesef :)

Daha önce PTS, PTC ve PTP'den kazaniyordum ama o sektör artik bitti sayilir :)

Edit: Asla yatirim tavsiyesi degildir, ciddi anlamda zaman, bilgi, emek ve güclü sistemler gerektiren isler bunlar. Ben sahsen pek bulasmanizi önermem. Kazandigim paranin ciddi bir bölümü elektrik faturasina gitti ahahahahhaa...
Upload ve render derken biraz açabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı