Knight online adlı oyunu oyna ama önden bi 20-30 TL harcarsın sonra oyun içi ticaret ve görevlerle oyun içi para kas ve oyun içi parayı TL ile satın alan sitelere sat. Ben çok üstünkörü anlattım YouTube da yüzlerce video var. 20-30 TL garanti yaparsın.Arkadaşlar günlük 4-5 TL kazandıracak bir öneride bulunabilir misiniz?
Kardeşim ben link.TL kullanıyorum. Günde 20 TL geliyor istersen özelden atarım. Link kısalt paylaş mantığı ile çalışıyor.Arkadaşlar günlük 4-5 TL kazandıracak bir öneride bulunabilir misiniz?
bana atabilir misin linki?kardeşim ben link.TL kullanıyorum. Günde 20 TL geliyor istersen özelden atarım. Link kısalt paylaş mantığı ile çalışıyor
Kardeşim ben link.tl kullanıyorum. Günde 20 TL geliyor istersen özelden atarım. Link kısalt paylaş mantığı ile çalışıyor
Kanka linkleri nereye yerleştiriyorsunda bu kadar alıyorsun?Kardeşim ben link.TL kullanıyorum. Günde 20 TL geliyor istersen özelden atarım. Link kısalt paylaş mantığı ile çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.