İade et bence.Sıfır aldığım Ryzen 5 5600 işlemcide şu şekilde leke var. Bir de yan taraftaki silikon olan yerde bir kısımda silikon yok.
Kapalı kutu olarak aldım. PC toplamada ilk deneyimim olduğu için kafam karıştı. Bahsettiğim silikon eksikliği de sıkıntı olmaz değil mi?
Kapalı sıfır kutu şeklinde aldıysanız böyle çıkmaması lazım. AMD kutusunda bildiğimiz şekilde mi geldi?Kapalı kutu olarak aldım. PC toplamada ilk deneyimim olduğu için kafam karıştı. Bahsettiğim silikon eksikliği de sıkıntı olmaz değil mi?
Şu an çalışmasını deneyemem diğer parçaları almadım henüz.
Kapalı sıfır kutu şeklinde aldıysanız böyle çıkmaması lazım. AMD kutusunda bildiğimiz şekilde mi geldi?
Valla garip hocam böyle gelmemesi lazım bantlamışlar falan diye düşündüm ben sıfır kutuyu çünkü genelde kapalı kutular TRAY işlemciler gibi kontrol edilmeden kapatılmaz. En iyisi iade etmek ama siz bilirsiniz. Çalışırsa da problem olmaz macun lekesi gibi değil silikon taşmış gibi.Evet AMD kutusunda geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.