İnternetten sıfır olarak alınan işlemcide leke var

Daryldxn

Hectopat
Sıfır aldığım Ryzen 5 5600 işlemcide şu şekilde leke var. Bir de yan taraftaki silikon olan yerde bir kısımda silikon yok.

Dosya Ekleri

• 20250324_142249.jpg
    20250324_142249.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 71
  • 20250324_142222.jpg
    20250324_142222.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 72
İşlemci kullanılmış, muhtemelen başkasının iade ettiği işlemcidir, çalışmasında sorun yoksa iade ile uğraşmaya gerek yok.

Kapalı kutu olarak aldım. PC toplamada ilk deneyimim olduğu için kafam karıştı. Bahsettiğim silikon eksikliği de sıkıntı olmaz değil mi?

Kapalı kutu olarak aldım. PC toplamada ilk deneyimim olduğu için kafam karıştı. Bahsettiğim silikon eksikliği de sıkıntı olmaz değil mi?

Şu an çalışmasını deneyemem diğer parçaları almadım henüz.

Şu an çalışmasını deneyemem diğer parçaları almadım henüz.
Kapalı sıfır kutu şeklinde aldıysanız böyle çıkmaması lazım. AMD kutusunda bildiğimiz şekilde mi geldi?

Evet AMD kutusunda geldi.
Valla garip hocam böyle gelmemesi lazım bantlamışlar falan diye düşündüm ben sıfır kutuyu çünkü genelde kapalı kutular TRAY işlemciler gibi kontrol edilmeden kapatılmaz. En iyisi iade etmek ama siz bilirsiniz. Çalışırsa da problem olmaz macun lekesi gibi değil silikon taşmış gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı