İnternetten ticaret yapılabilir mi?

Örnek veriyorum bir isntagram sayfası aç ve AliExpress üzerinden bir ürün belirle sana bir tavsiye vereyim ben yapmadan sen yap.

100 isimde seni seviyorum kolyesi tedarikçi sitede yaklaşık 300₺ civarında sen reklamını yapıp Türkiye'de 500₺ ye satabilirsin. Detayları YouTube'da araştırabilirsiniz veya aklınıza takılan bir soru var ise yardımcı olabilirim.

Daha çok teknolojik ürün satmak istiyorum. BIOSTAR bir anakart Türkiye'de 5000 lirayken, AliExpress'te 4000 liraydı bunu alıp satarsam arıza durumunda bana geri gelecek. O zaman ne yapacağım?

Daha çok teknolojik ürün satmak istiyorum. BIOSTAR bir anakart Türkiye'de 5000 lirayken, AliExpress'te 4000 liraydı bunu alıp satarsam arıza durumunda bana geri gelecek. O zaman ne yapacağım?

Teknolojik ürünlerde garanti meselesi olacak bu yüzden teknolojik ürün satmanız zor anca 2. el olarak satabilirsiniz ya da yurt dışı olduğunu belirterek satmanız gerek bu durumdada fiyatı düşecek otomatik.

Aylık 5 ürün limiti var. Ayda 5 tane mi ürün satacak? Zaten bunu sürekli yapacaksa da vergi vermesi gerekecek. Her halükarda 18 yaşını geçmesi lazım.

Ailesinin T.C.'sini girmesi yeter herhangi bir kimlik fotoğrafı istenmiyor + 5 ürün değil 5 kargo oluyor o.

Teknolojik ürünlerde garanti meselesi olacak bu yüzden teknolojik ürün satmanız zor anca 2. el olarak satabilirsiniz ya da yurt dışı olduğunu belirterek satmanız gerek bu durumdada fiyatı düşecek otomatik.

Hocam i5 3.nesil veya i3 5.nesil işlemciler var 5 adet tanesi 150 lira. Bunları alıp 300 gibi bir fiyata satabilir miyim sizce?

Bu kadar basit olsa herkes yapardı diye düşünüyorum. Çok eski işlemcilerin en fazla ne kadar alıcısı olabilir ki? Satabileceğin tek yer sahibinden gibi siteler yani kendin site açıp da satma imkanın da yok o da sıkıntı.

Bu kadar basit olsa herkes yapardı diye düşünüyorum. Çok eski işlemcilerin en fazla ne kadar alıcısı olabilir ki? Satabileceğin tek yer sahibinden gibi siteler yani kendin site açıp da satma imkanın da yok o da sıkıntı.

Bizim buradaki bilgisayarcılar alıyor ya. Çoğu zaten bilmiyor. Tek bildikleri format atıp, macun sürüp, parça değişmek.

Ailesinin T.C.'sini girmesi yeter herhangi bir kimlik fotoğrafı istenmiyor + 5 ürün değil 5 kargo oluyor o.
Sadece bağkur 6 bin küsür lira zaten. Verdiği vergi kadar kazanmayacaksa bu işe girmek mantıksız. Ayrıca illa ki iade vs de olacak yani her türlü 5 kargo limitine takılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı