İnternetten Ucuz Windows Lisansı Alınır Mı?

Arkadaşlar ben şubat başlarında konuyu açtığımda PTT AVM'den 1 adet anahtar satın aldım yeni aldığım freedos dizüstü bilgisayarıma temiz kurulum yapıp anahtarı kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum(kurulum esnasında internete bağlı değilken anahtarı tanımadı ancak daha sonra gireceğim deyip bilgisayarı internete bağladıktan sonra sorunsuz girdim). Geçen ayda korsan Windows kullandığım masaüstü anahtar geçersiz deyince 20TL giderse de gider artık deyip bir anahtar daha satın alarak anahtar değişikliği yaptım, o da bir ayı aşkın süredir sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.
 
Buradan aldım ve sorun yaşamadım. %99.9 da kimse sorun yaşamaz. Bu lianslar orijinaldir arkadaşlar. Yani 2 ay sonra süresi doldu falan gibi bir şey olmaz.
@@darkfreez

Dostum lisansı bir PC için kullanabilirsin. Yoksa ne anlamı olur değil mi?
 
Durmaplay'den alabilirsiniz. Geridönüşler oldukça olumlu ancak fiyatı biraz daha pahalı.
Ben de durmaplay üzerinden satın almıştım ancak artık satılmıyor galiba durmaplay'de, ben göremedim en azından. Bir de benim aldığım keyi, ssd hariç tüm sistemi değiştirmiş olmama rağmen kullanabildim, o nasıl oldu hiç anlamadım.
 
uzak durun 3 aylık deneme lisansı satıyorlar n11 ve yazılımbudur sitesinden aldığım 3 adet windows ve 1 office lisansı 3 - 4 ay sonra iptal oldu. şikayetvar sitesinde de sorun yaşayanları görebilirsiniz.
Epttavm'den hangi dükkandan almıştınız? Bende onu tercih edeyim. Bir linkteki satıcı ilanı kaldırmış. Diğer güvenli gibi duran Yazılım Budur satıcısı kalmış sadece, iyi akşamlar.
@Kaan Adem Denge
@darkfreez
uzak durun 3 aylık deneme lisansı satıyorlar n11 ve yazılımbudur sitesinden aldığım 3 adet windows ve 1 office lisansı 3 - 4 ay sonra iptal oldu. şikayetvar sitesinde de sorun yaşayanları görebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı