İnternetten vs Mağazadan LG G3 Almak

AndroidCanavarı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yarın LG G3 32 GB, gri renkte telefon alıcam fakat bu telefonun fiyatı Teknosa, Vatan gibi yerlerde 1600, 1700 gibi değişiyor. Fakat gitti gidiyor, hepsiburada gibi internet sitelerinde 1200 civarında. Birkaç araştırma yaptım, garantiden dolayı böyle bir fiyat farkı varmış. Şimdi aklımı kurcalayan soru; internet sitelerinden almaya kalkarsam tabii ki fiyat açısından benim için oldukça iyi ama aldıktan sonra telefonda bir sıkıntı çıkar mı? Mesela kasa çatlağı vs. Sizce almalı mıyım? Yoksa biraz daha kasıp, Vatan gibi yerler mi tercih edilmeli?:yaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben hepsiburada dan aldım hiç bi sıkıntı çıkmadı yani bunun gibi büyük firmalarda bi sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Ya tabii 3 günlük siteden alırsan sıkıntı çıkar ama büyük güvenilir bir siteden alırsan sıkıntı çıkacağını zannetmem zaten çıkarsa da iade edersin. İnternet'den alışverişe güvenin artık yahu :)

Merhaba arkadaşlar. Yarın LG G3 32 GB, gri renkte telefon alıcam fakat bu telefonun fiyatı Teknosa, Vatan gibi yerlerde 1600, 1700 gibi değişiyor. Fakat gitti gidiyor, hepsiburada gibi internet sitelerinde 1200 civarında. Birkaç araştırma yaptım, garantiden dolayı böyle bir fiyat farkı varmış. Şimdi aklımı kurcalayan soru; internet sitelerinden almaya kalkarsam tabii ki fiyat açısından benim için oldukça iyi ama aldıktan sonra telefonda bir sıkıntı çıkar mı? Mesela kasa çatlağı vs. Sizce almalı mıyım? Yoksa biraz daha kasıp, Vatan gibi yerler mi tercih edilmeli?:yaz:
Ben NT mağazasında 32 GB modeli 1600 TL'ye almıştım. Isınma ve şarj yetersizliği nedeniyle satmak zorunda kaldım. Size önermiyorum. Ancak sorunuza cevap vereyim. Telefonda orjinalinden bir sorun olmazsa ileride de güzel kullanırsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ha para biriktirme imkanınız varsa normal garantili alın tabi ki ancak bütçenizi zorlamaya da gerek olmadığını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı