İnternetten Windows 11 keyi alınır mı?

Ben SağlamLisans'da hem kendi bilgisayarım olsun laptopum olsun oradan aldım iki adet lisans Office 365 lisansi da oradan aldım hemen geliyor herhangi bir sorun olunca canlı desteğine söyleyip yenisini veriyorlar.

OEM lisansın ne işe yaradığını bilmiyorsun, crackli windows ISO'dan bahsediyorsun, bilmediğiniz konulara yorum yapmayın arkadaşlar.

Ben SağlamLisans'da hem kendi bilgisayarım olsun laptopum olsun oradan aldım iki adet lisans Office 365 lisansi da oradan aldım hemen geliyor herhangi bir sorun olunca canlı desteğine söyleyip yenisini veriyorlar.
Teşekkür ederim diğer sorularımı cevaplayabilir misiniz?

Cevapladığınız yorumda yazmıştım güvenlikle ilgili falan aklıma takılanları.

Ödeme yaparak sanal kart kullanmani öneririm adresi de eski evin veya başka bir adres olabilir telefon numaran da oyle hiçbir şeyi doğru düzgün yazman gerekmiyor ama sanal kart kullan öde sil.

Bir arkadaşımızın Technopat'ta bahsettiğim programın aynısının benzerini paylaştığı bir rehbere yönlendireyim seni; Ücretsiz dijital lisans elde etme

Program ise github'tan, muhtemelen github'un ne olduğunu bilmiyorsundur, diğer arkadaşlar da bilgi almak için rehberi okuyabilir, Rehberdeki program biraz daha karışık olanı, internette fullprogramlar sitesinden windows lisansı olarak aratarak Türk'lerin yaptığı dijital lisans ile windowsu aktif etme programını bulabilir.

Microsoft Windows'un orjinal anakarta gömülü OEM sistemini red eden birisiyle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim

Diğer arkadaşlar için ise; lisans anahtarlarına para vermenize gerek yok, windows orjinal sitesinden windows iso dosyasını indirip USB'ye atıyorsunuz, programla dijital lisanslayıp orjinal windows iso dosyasını indirdiğiniz usb ile format atıyorsunuz ve windowsunuz kalıcı lisanslanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…