İnternetten Xaomi Mi 8 Lite Alınır mı?

XxToprakMamixX

Megapat
Daha fazla  
Babama çok beğendiğim Mi 8 Lite modelini almak için Forum İstanbul'daki Xiaomi Mi Store'a gittik. Bir baktım Mi8 Lite 2300 TL diyor. Dedim bu fiyat ne internette Hepsiburada'da falan 1650 TL.
Dedi ki onlar Çin'den alınıyor içine global rom yüklenip Türkiye'ye satılıyor 5-6 ay sonra IMEI kaydı yaptırmanız gerekir 650 TL'ye, bir de onları Xiaomi desteklemediğinden 2-3 güncellemeden sonra anakartsal problemler falan çıkarmış.

Arkadaşlar aylardır araştırıyorum, Hepsiburada gibi sitelerde kullanıcı yorumlarını okuyorum daha hiç böyle bir sorun yaşayan birine rastlamadım, o çalışan anlatana kadar böyle bir şeyden haberim yoktu, şimdi aklıma kurt düşürdü. İnternetten Global Rom yüklü Xiaomi Mi8 Lite alınır mı? İnternet ile Mi Store arasında 650 TL fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıp kullanan arkadaşım var hatta lite değil direkt mi 8 kullanıyor. Yazılımsal boyutta bir sorun olmaz. Desteklemiyor diye bir şey yok sonuçta o da Xiaomi'nin ürettiği bir telefon. Ama garantisi olmuyor. Fiyat farkı buradan kaynaklanıyor olabilir. İthalatçı garantili oluyor o da distribütör garantisi kadar güvenilir değil. Bir de hafızasına dikkat edin çünkü 128 gb mi 8 lite zaten internette de 2 bin tl ve üzeri olarak satılıyor. Fiyat farkı buradan da kaynaklanıyor olabilir.

Bende Xiaomi Mi A2 Lite modeli var. 3 aydır sorunsuz kullanıyorum ve güncelleme almaya da devam ediyor. Bence alınır. Yalnız almadan önce telefonla ilgili yorumları iyice okuyun.

Bende bu telefonu almayı düşünenlerden biriyim söylediğiniz şey şaşırttı. Xaomi kullanan bir yakınım var bu tarz bir şikayette bulunmadı henüz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı