İnto the Breach'ı Pentium E6500 sistem kaldırır mı?

zadigs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam oyunu kaldırıyor PC aslında ama fotodaki gibi kalıyor ve 5 FPS falan alıyorum. Daha yuksek sistem isteyen oyunları Low mid ayarlarda açıyorum ama bunun gibi duşuk sistem isteyen oyunu açınca 5 FPS alıyorum. Çözümlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selam oyunu kaldırıyor PC aslında ama fotodaki gibi kalıyor ve 5 FPS falan alıyorum. Daha yuksek sistem isteyen oyunları Low mid ayarlarda açıyorum ama bunun gibi duşuk sistem isteyen oyunu açınca 5 FPS alıyorum. Çözümlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bari biriniz cevap versin ya

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Yani açması lazım ama neden açmıyor pek anlamadım. Oyunun dosyalarını bir doğrula, sonra oyunun exesine sağ tık>özellikler>uyumluluk>tam ekran özelliklerini devre dışı bırak ve yüksek dpı ölçeklendirme davranışını geçersiz kılı işaretle ve uygula. Birde böyle dene bakalım.

Yani açması lazım ama neden açmıyor pek anlamadım. Oyunun dosyalarını bir doğrula, sonra oyunun EXE'sine sağ tık>özellikler>uyumluluk>tam ekran özelliklerini devre dışı bırak ve yüksek DPI ölçeklendirme davranışını geçersiz kılı işaretle ve uygula. Bir de böyle dene bakalım.

Kanka oyun kurucusuyla iletişime geçtim sorun ekran kartındaymıs Intel'in oto driver yukleme uygulamasını gonderdi interde guncellenecek bir ekran kartın yok diyor :/ sanırsam bu oyunu oynayamayacağım bayağı da oynamak istiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı