Pentium E6500 sistem Resident Evil 4 kaldırır mı?

Dostum kötü bir şey söylemedim RAM yükseltmesi için öneri verdim. Remake gelmeden önceki sistem gereksinimlerine bakarak öneri verdim onu bir nebze sistemi karşılıyor sadece RAM takviyesi yapması gerek dalap değilim sakin ol.

• İşletim sistemi: Windows® 8 / windows® 10.
  • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or better, AMD athlon™ X2 2.8 GHz or better.
  • Bellek: 2 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better, ATI radeon™ HD 4850 or better.
  • DirectX: Sürüm 9.0C.
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan.
Sıkıntı yok hocam, olur öyle şeyler.🙂 Sadece biraz sinir oldum ısrarla Remake hakkında konuştuğunuz için.

Dostum kötü bir şey söylemedim RAM yükseltmesi için öneri verdim. Remake gelmeden önceki sistem gereksinimlerine bakarak öneri verdim onu bir nebze sistemi karşılıyor sadece RAM takviyesi yapması gerek dalap değilim sakin ol.

• İşletim sistemi: Windows® 8 / windows® 10.
  • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or better, AMD athlon™ X2 2.8 GHz or better.
  • Bellek: 2 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better, ATI radeon™ HD 4850 or better.
  • DirectX: Sürüm 9.0C.
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan.

Hocam bu Ultimate HD Edition'ın sistem gereksinimleri ama zaten alacağım cevabı aldım sağ olun.

Sıkıntı yok hocam, olur öyle şeyler.🙂 sadece biraz sinir oldum ısrarla remake hakkında konuştuğunuz için.

Uykumu tam alamadım bende de problem var hocam, yanlış anlaşıldıysa kusuruma bakmayın bu arada arkadaşlar iyi sosyaller dilerim.

Hocam bu Ultimate HD Edition'ın sistem gereksinimleri ama zaten alacağım cevabı aldım sağ olun.

Ultimate HD Edition 30GB depolama alanı istiyor hocam.

Son düzenleme:
Hocam bence siz güzel bir uyku çekin.
(Yanlış anlaşılmasın kötü bir amaçla söylemedim)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230514-132331_Google.jpg
    Screenshot_20230514-132331_Google.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı