Inventus güvenilir mi?

Çevremdeki insanlar bir çok kez sistem aldırlar ama bu sefer para benden çıkınca ister istemez tedirgin oluyorum

Çevremdeki insanlar bir çok kez sistem aldırlar ama bu sefer para benden çıkınca ister istemez tedirgin oluyorum
Kesinlikle yakın zamanda sistem topladım ben de. Günler haftalar düşündükten sonra hala emin değildim. Parayı cepten çıkartmak zor özellikle biriktirmesi ya da kazanması emek gerektirdiyse.

Öneriniz için teşekkür ederim hepsini bi anda almayı tercih ederim.
Kesinlikle yakın zamanda sistem topladım ben de. Günler haftalar düşündükten sonra hala emin değildim. Parayı cepten çıkartmak zor özellikle biriktirmesi ya da kazanması emek gerektirdiyse.
Yaklaşık 2 yıllık birikimim pandemi olmasaydı belki daha kısa sürerdi ama 2 yıldan beri çalışarak kenara koyarak yaptım bunuda bi anda çöpe atmak istemiyorum

35.000 TL'lik yaklaşık alış veriş yaptım. Sorun yaşamadım. Her zaman tavsiye ederim. Sorun olduğunda da çözüm sundular. Sorun der iken; benden kaynaklı bir durumdu.

Noctua'nın iki tane resmi satıcısı var. Diğeri: Sanalmarketim.com

Güvenilir bir site ancak rakiplerine göre ürün çeşitliliği az.

Yaptığım alış verişlerde Dolar 2.2 TL idi. Hesap edin. 16.000 Dolar yapar. Şu anda yapsam 125.000 TL yapıyor. Vay be. Sonra da ufak tefek alış verişlerim oldu.

Acaba hangi satıcılardan alışveriş yaptınız ya da problem oldu mu gönderimde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…