Çevremdeki insanlar bir çok kez sistem aldırlar ama bu sefer para benden çıkınca ister istemez tedirgin oluyorumBir konuda şimdi hatırlayamadım ama havale ile gönderilen paranın para üstünü zarf ile göndermiş bir firmadır. Tavsiye ederim ve bazı markalar için Türkiye'de tek satıcı olabiliyor bazen, Noctua gibi.
Edit:
Konuyu buldum.
[ALINDI] Noctua D14 / i7 4790k
Sistemimi 4 gün önce toplamıştım. [Alındı] i7 4790k ve GTX 970 Tabanlı Sistem | Technopat Sosyal Hyper 212 EVO'dan memnun kalmadığım için iade edip, Noctua D14 aldım. Sabah saatlerinde elime ulaştı ve montaj sonrası OC stabilitesini sağladıktan sonra sizle paylaşmak istedim. Hyper 212 EVO ile...www.technopat.net
Kesinlikle yakın zamanda sistem topladım ben de. Günler haftalar düşündükten sonra hala emin değildim. Parayı cepten çıkartmak zor özellikle biriktirmesi ya da kazanması emek gerektirdiyse.Çevremdeki insanlar bir çok kez sistem aldırlar ama bu sefer para benden çıkınca ister istemez tedirgin oluyorum
Öneriniz için teşekkür ederim hepsini bi anda almayı tercih ederim.Hocam bence başka sitelerden toplamalısınız.
Bende Akakçe üzerinden topladım sistemimi, piyasadaki en ucuzları topladım pazartesi günü sistem, n son parçası geliyor ve yaklaşık 400 TL kara geçtim. Yine de siz bilirsiniz.
Yaklaşık 2 yıllık birikimim pandemi olmasaydı belki daha kısa sürerdi ama 2 yıldan beri çalışarak kenara koyarak yaptım bunuda bi anda çöpe atmak istemiyorumKesinlikle yakın zamanda sistem topladım ben de. Günler haftalar düşündükten sonra hala emin değildim. Parayı cepten çıkartmak zor özellikle biriktirmesi ya da kazanması emek gerektirdiyse.
35.000 TL'lik yaklaşık alışveriş yaptım. Sorun yaşamadım. Her zaman tavsiye ederim. Sorun olduğunda da çözüm sundular. Sorun der iken; benden kaynaklı bir durumdu.
Noctua'nın iki tane resmi satıcısı var. Diğeri: Sanalmarketim.comBir konuda şimdi hatırlayamadım ama havale ile gönderilen paranın para üstünü zarf ile göndermiş bir firmadır. Tavsiye ederim ve bazı markalar için Türkiye'de tek satıcı olabiliyor bazen, Noctua gibi.
Edit:
Konuyu buldum.
[ALINDI] Noctua D14 / i7 4790k
Sistemimi 4 gün önce toplamıştım. [Alındı] i7 4790k ve GTX 970 Tabanlı Sistem | Technopat Sosyal Hyper 212 EVO'dan memnun kalmadığım için iade edip, Noctua D14 aldım. Sabah saatlerinde elime ulaştı ve montaj sonrası OC stabilitesini sağladıktan sonra sizle paylaşmak istedim. Hyper 212 EVO ile...www.technopat.net
Güvenilir bir site ancak rakiplerine göre ürün çeşitliliği az.Yaklaşık 1 haftadan beri araştırma yapıyorum. Vatan'a, Teknobiyotiğe ve Sinerji'ye baktım ama bana en mantıklı ve en iyisi inventus olarak geldi. Sizin bir deneyiminin var mı veya kötü bir tecrübeniz? Pimpirikli olmamın sebebi yaklaşık 10.000 gibi bir miktar verecek olmam.
Acaba hangi satıcılardan alışveriş yaptınız ya da problem oldu mu gönderimde?Hocam bence başka sitelerden toplamalısınız.
Bende Akakçe üzerinden topladım sistemimi, piyasadaki en ucuzları topladım pazartesi günü sistem, n son parçası geliyor ve yaklaşık 400 TL kara geçtim. Yine de siz bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.