İnventus Güvenilir Mi?

ScaryVayne

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ayın 15’inde "Unlost X v2" sistemini özelleştirip sipariş verdim İnventus'tan sistem bu şekilde lakin kafamı kurcalayan bazı konular var. Öncelikle siparişlerin gecikmesi ve şikayet var da bulunan bu arkadaşımıza ekran kartı gelmemesi. Sizce bu kadar övülen bir firma böyle bir şey yapabilir mi ben böyle bir durumla karşılaşır mıyım? Benim sistemim:
8B44762B-6174-4840-9BEC-FB95AA3576DD.png

Arkadaşımızın şikayeti;
3E7DDC4F-38A9-42EB-9BBE-EB53043646DA.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye’nin en güvenilir firmasıdır. O arkadaşta bir sıkıntı olduysa İnventus hatasını misliyle telafi etmiştir. İlk defa birisinden İnventus ile ilgili şikayet görüyorum. Normal karşılamak lazım. Unlost bilgisayarları binlerce satıyor. İllaki gecikme olacaktır. Arkadaş abartmış.

Türkiye’nin en güvenilir firmasıdır. O arkadaşta bir sıkıntı olduysa İnventus hatasını misliyle telafi etmiştir. İlk defa birisinden İnventus ile ilgili şikayet görüyorum. Normal karşılamak lazım. Unlost bilgisayarları binlerce satıyor. İllaki gecikme olacaktır. Arkadaş abartmış.
En güvenilir değil, gayet güvenilir deseydiniz iyi olurdu.
İnventus yıllardır varolan bir firma gayet güvenilirdir, bazen ufak tefek hataları oluyor ama iletişime geçip bildirirseniz yardımcı oluyorlar.

Hataları olunca sorunu çözmekle kalmayıp telafi olsun diye küçük jestler yapan bir firma.
Tedarik gecikmesi ve benzeri durumlar ile malın arkasında durmama konusunu karıştırmayalım. İnventus'dan birşey alırsan garanti vb. durumlarda kafan rahat olur.

Ona bakarsanız bütün firmaların orada şikayetleri vardır. Önemli olan sonuçtur, bunu unutmayınız. Inventus güvenilir bir firma. Ama pek OEM parçalarını network üzerinden alınmasını tavsiye etmem. Çünkü satış sonrası destekleri olmuyor, direk birinci kişi "teknik servis" ile muhattap oluyorsunuz.

İnventus - Şikayetvar Konuların çoğu kullanıcıların cahilliklerinden kaynaklanıyor ona rağmen gördüğünüz gibi şikayet sayısı ne kadar az yılların firması olmasına rağmen. Ekran kartını harici olarak yolluyorlar sizin takmanız gerekiyor diye biliyorum, şimdi adamlar verdiyse kargo firmasından kaynaklı bir problem var ise bu durumda firmanın bir suçu yoktur. Firmada gözdende kaçmış olabilir o konuda doğal şeyler zaten böyle bir şey olduysa firma fazlasıyla yardımcı olacaktır. Ara ara hazır sistem satan firmalarda stok durumu kalmayabiliyor bu yüzden ürünün tedarik süresininde uzaması normal, bunu en altta belirtiyorlar zaten. Şikayetleri okudum anlık dönüş yapılmıyor diye adam talep açmış komik ne diyim.

İnventus - Şikayetvar Konuların çoğu kullanıcıların cahilliklerinden kaynaklanıyor ona rağmen gördüğünüz gibi şikayet sayısı ne kadar az yılların firması olmasına rağmen. Ekran kartını harici olarak yolluyorlar sizin takmanız gerekiyor diye biliyorum, şimdi adamlar verdiyse kargo firmasından kaynaklı bir problem var ise bu durumda firmanın bir suçu yoktur. Firmada gözdende kaçmış olabilir o konuda doğal şeyler zaten böyle bir şey olduysa firma fazlasıyla yardımcı olacaktır. Ara ara hazır sistem satan firmalarda stok durumu kalmayabiliyor bu yüzden ürünün tedarik süresininde uzaması normal, bunu en altta belirtiyorlar zaten. Şikayetleri okudum anlık dönüş yapılmıyor diye adam talep açmış komik ne diyim.
Ben farklı bir inventus müşterisiyim. Ben de sorun yaşıyorum. Sırf size cevap verebilmek için foruma üye oldum. Kullanıcıların cahilliklerinden kaynaklı, anlık cevap alamadıkları için şikayet etmişler falan diye bilmeden yazmışsınız. Siz sorun yaşamamış olabilirsiniz fakat biz sorun yaşıyoruz. Anlık cevap dediniz ya altta eklediğim resime bakın kaç gündür yanıtlanmayan mesajlarım var attığım e-postalar burada görünmüyor bile, onlara da cevap gelmedi. Bir pc gelmesi 15 gün sürüyor aldıktan sonra süre uzattılar. Sipariş verirken 3 iş günü yazıyordu sonradan 12 iş günü oldu. Sistem sorunsuz gelirse ne ala, eğer eksik veya arızalı gelirse gittisi geldisi kaç gün daha sürer bir düşünün. Şimdiki aklım olsa başka bir siteden alırdım.

Dosya Ekleri

• 20190322_122143.jpg
    20190322_122143.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 1.453
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı