Elektronik İnventus Phanteks Kasa İndirimleri

Sıvı soğutma aldım ama kasama sığmadı, en mantılı F/P seçeneği P360a gibi görünüyor. Sipariş verdim, eğer ufak bir inceleme isteyen olursa fotoğraf ve düşünce paylaşabilirim montajdan sonra. Benzer fiyata başka kasa önerisi olan varsa iptal edip onunla da değiştirebilirim.

Lian Li LANCOOL III tavsiye ederim ben kullanıyorum 360mm sıvı soğutucu taktığım zaman 5 parmak boşluk kalıyor.

IMG-20231030-WA0001.jpeg
 
P350X'ten P360A'ya geçiş yapılır mı? P350X'te 4 fan (2 ön- 2 arka) bulundurmama rağmen hava akışı problemi yaşıyorum, özellikle yaz aylarında.
 
P600S Matte White kullanıyorum sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. 3 adet 14cm ARGB fan ile geliyor. İlanda pek belli olmamış. Corax Alpha'dan almıştım ben.
 
P350X'ten P360A'ya geçiş yapılır mı? P350X'te 4 fan (2 ön- 2 arka) bulundurmama rağmen hava akışı problemi yaşıyorum, özellikle yaz aylarında.

İki kasa arasındaki tek fark ön panelin ızgaralı olması. Eğer elinizdekini uygun fiyata satabilirseniz değiştirebilirsiniz. Ya da P350X'in ön panelini bir şekilde kesip biçip modifiye edip hava akışını artırabilirsiniz.

Şu şekilde deneme yapıp değip değmeyeceğini anlayın derim bence; ön paneli çıkarınca ısı sorunu düzeliyor mu?
 
@Luzz Kayda değer bir azalma oluyor 8-10 derece arasında. Çok fazla gibi görünmese de yaz aylarında ciddi bir şekilde farkediyor. Kasa da stok olarak 2 fan bulunuyordu. Hem öne hem arkaya kaliteli sayılabilecek birer fan ekledim ama hiç bir faydası olmadı neredeyse. Muhtemelen sorun kasanın hava alamamasında. Hazır indirim varken MESH ön paneli olan bir Phanteks kasaya geçiş yapmak istedim.
Ön paneli kesip modifiye etme konusunu da düşündüm fakat bunun için zamanımın bulunmadığı bir dönemdeyim. Dediğiniz gibi uygun fiyata satabilirsem geçiş yaparım diye düşünüyorum, ilginize teşekkürler.
 

Geri
Yukarı