IObit Driver Updater Güvenilir mi?

Desteklenmiyor değil de tavsiye edilmiyor diyelim. Desteklenmiyor derseniz kurallarında böyle bir kural var anlamına gelir.

Edit: Bunu bilmiyordum..

Kuralların sonunda yazıyor hocam.

Konu açmak istemediğim için burada sormak istiyorum; fromsoftware adlı şirketin çıkaracağı oyun olan elden ring in şu anlık resmi Discord destek sunucusu yok. Bende resmi olmayan bir destek sunucusu açtım. Burada bunun hakkında bir konu ve link bırakabiliyor muyum?

IObit kullanmayın diyenleri boş verin. Kullandığım 1 2 programı çok güzel çalışıyor. Ama driver için hangi marka olursa olsun kullanmayın. 5 dakika olması gereken driver kurun olsun bitsin.

Kızgın ya da haha atan arkadaşlara söylüyorum. Revoydu galiba herkesin burada söyleyip durduğu uninstaller programı. O kadar leş bir uninstaller görmedim. Menüleri siliyorum dediği dosyalar o kadar leş ki. IObit bunları gerçekten tertemiz yapıyor. Bir de burada IObit düşmanları var nedense. Fanboyluk falan mıdır bu acaba?

Kızgın ya da haha atan arkadaşlara söylüyorum. Revoydu galiba herkesin burada söyleyip durduğu uninstaller programı. O kadar leş bir uninstaller görmedim. Menüleri siliyorum dediği dosyalar o kadar leş ki. IObit bunları gerçekten tertemiz yapıyor. Bir de burada IObit düşmanları var nedense. Fanboyluk falan mıdır bu acaba?
Evet aklı başında olan herkes toplandı "Bundan sonra IObit düşmanıyız." dedi.

Son düzenleme:
Gerçekten bu kadar insan yalan mı söylüyor? IObit neden bu kadar tepki alan bir şirket? ''MBAM kötü amaçlı yazılım kayıt verilerini'' çalmaya kalkıştığını biliyoruz. Dünyaca ünlü büyük bir şirket için rezil bir durum. IObit Uninstaller dediğiniz program dahi kayıt defterinde gereksiz kayıtlar bulunduruyor. Ve programı kaldırsanız dahi silmiyor. Silmek istediğiniz programları tamamen kaldırmıyor (Kendim fark ettim).

Gerçekten bu kadar insan yalan mı söylüyor? IObit neden bu kadar tepki alan bir şirket? "MBAM kötü amaçlı yazılım kayıt verilerini" çalmaya kalkıştığını biliyoruz. Dünyaca ünlü büyük bir şirket için rezil bir durum. IObit Uninstaller dediğiniz program dahi kayıt defterinde gereksiz kayıtlar bulunduruyor. Ve programı kaldırsanız dahi silmiyor. Silmek istediğiniz programları tamamen kaldırmıyor (Kendim fark ettim).

Bro bende asıl IObit'in temizlediğini düşünüyorum. Veri çalma olayına gelirsek haklı olabilirsiniz. Ama artık hangi program çalmıyor ki. Olduğundan demiyorum ama bu siteye bağlanırken kendi IP adresimizle bağlanıyor isterse burası da aynısını yapabilir. Açık yapılması kapalı yapılmasından iyidir diyorum. Diğer programlarını bende çok beğenmiyorum ama uninstaller konusunda tek geçerim diğerlerine göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı