Hayırdır? Konu sahipleri ve müdavimleri aksi beyan edilen fikirler için sinirlenir olmuş. Şaka mısınız? Bu neyin kafası? Kusura bakmayın ama bilgisayar kullanmayı bilmiyorsunuz. Gelip yasaklansın diye egonuzu tatmin etmek için burada ahkam kesmeye
@Recep Baltaş 'a baskı yapmaya çalışıyorsunuz. Antivirüslerce virüs kabul edilmeyen gayet legal programların forumda yasaklanması bence talihsizlik. Kullanan zaten riskleri kabul ediyor ve öyle kullanıyor. Size ne?
Eki Görüntüle 595000
Bana karşı kaba konuşamazsınız karşınızda arkadaşınız yok.
Program insanlara zararlı 3 kişiden ikisinin başına bir olay geliyor diyorum. Sonra diyorsun neden kızgın attın.
Konu başından beri gelen tabloda 100 kişi vardı zaten ilk 3 günde.
Recep Beye baskı kurmak? Umarım şakadır söylediğiniz.
Neden egomu burada tatmin edeyim? Sadece insanlara sistem toplayıp müzik tavsiyesi konularına baktığım bir forumda neden bunu yapayım?
Burada bulunmamın tek bir sebebi var teknolojiden çok hoşlanıyorum ve 4 senedi bu meretler hakkında araştırma yapıyorum. Tek amacım saf kalple yardım etmek ve ederken eğlenmek ben bunu başarabiliyorum
Egoist bir kişi değilimdir, kendi arkadaş çevrem de var biraz yıkığım o kadar.
Liderlik vasfının sadece gerekli kişilere verilmesini isterim ve ben lider olmak istemem sadece yardım ederek eğlenirim bu forumda.
Recep Bey hakkında bana attığınız iftira cidden moralimi bozdu.
Ben burada sebebiyle kanser olduğum, geri yükleme yapmak zorunda kaldığım, çevremde de sevilmeyen bir programın insanlara zarar vermemesi için engellemeye çalışıyorum.
Eleştriyi kaldıramayacaksan entry yazmayacaksın yada sadece tepki göndereceksin şu emojiler ile. Benim yaptığım gibi.
En iyisi IObit tayfasını forum dışına sallamak diyeceğim fakat her insanın bilgi alanları farklıdır. Herkesin burada yardım etmeye, almaya hakkı var.
Eğer değilse burası nasıl bir forum?
Lütfen siz bilgi alanınız dahilinde yerlerde cevap yazın anladığım kadarı ile driver kurma konusunda bilginiz ve Windows güvenliği konusunda bilginiz az.
Lütfen bilginiz dahilinde cevap yazın
.
Paylaştım zaten bir tanesini. Şahsen kendi bilgisayarımda önce sürücüleri sitesinden indirip kurarım. Sistemi sorunsuz hale getirdikten sonra Driver Booster da genelde varolan sürücü bilgilerinden yola çıkarak doğru olarak indirir ve kurar. Dediğim gibi kurmadığını da harici tutarım olur biter. Driver Booster'daki diğer ayarlardan hızlandır kısmına gerek duymadığımdan kullanmıyorum. Aletler kısmı bazen hata olduğunda sürücüyü eski sürüme geri yüklüyor vs.
Okuyunca anlaşılıyor yani.
Açıkçası asıl mesele şu. Bende GT630 kurulu iken 620 kurdu.
Ben bu yüzden sevmiyorum bunu.
Şu anda bilgisayarım 8 saniyede açılan HDD sahibi bir kasa.
Ahım şahım bir donanımı da yok i7 3770 ve 8 GB RAM.
Ekran kartı ise resmen rezil. GT630.
ASC ve DB kullanırken 1 dakika civarında açılıyordu.
Ve firmanın ürünleri güvenilirlik ile ünlü değil.
Bunları yazma sebebim buydu lütfen iftira atmayın.