IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben de bir programı kullanırken ilgili başka bir programın bulunamadığını söyleyince program kaldıra geldiğimde her ne kadar bilgisayarda bulunmasına rağmen programlarımın yarısı denetim masasında gözükmüyordu. Program kaldırırken IObit Uninstaller kullanıyordum ve ondan kaynaklandığını zannediyorum.

Evet ben de bir programı kullanırken ilgili başka bir programın bulunamadığını söyleyince program kaldıra geldiğimde her ne kadar bilgisayarda bulunmasına rağmen programlarımın yarısı denetim masasında gözükmüyordu. Program kaldırırken IObit Uninstaller kullanıyordum ve ondan kaynaklandığını zannediyorum.
Her şey olabilir.
Alemlere ibret diye gelmiş resmen nasıl program yapılmaz diye.

Hala yasaklanmaması gerektiğini düşünüyorsanız şu konuyu okuyun derim.

Hocam konuyu okudum da o arkadaşa bu programların zararlı olduğunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.
Allah kolaylık versin.

Hocam konuyu okudum da o arkadaşa bu programların zararlı olduğunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.
Allah kolaylık versin.

Forumda maalesef böyle bir kitle var bunları gördüğümde aklıma @Linux Oyunda'nün sözü aklıma geliyor.

Ben benim dediğim doğruya karşı gelen ve asla fikrinden vazgeçmeyen insanlardan nefret ederim.

O değil de bu nasıl bir sözdür. Sanki kitaptan alınmış gibi.

Sistem onun yüzünden 30 snde açılırken 2dk ya yükseldi tam gaz devam yasaklansın.

Allah kolaylık versin.
Amin hocam amin.
Bunlardaki inat keçilerde yok yeminle.
Windows kayıt defterine zarar veriyor. Mavi ekranı hatası aldım. Yaşadım. Uzak tuttum.
Sistem onun yüzünden 30 snde açılırken 2dk ya yükseldi tam gaz devam yasaklansın.
Arka

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için :).
Bunu yayabilirseniz sevinirim :).

bende ekledim
Valla hocam forumda araştırın her 3 kişiden birinin kafasına göktaşı iniyor.

Mesela bende GT630 yerine 620 kurmuştu.

Silerken mübarek bir mavi nur indi ekrana.

Ondan sonra yallah geri yükleme ekranına.

Driver Booster için üstteki arkadaşa yazdıklarım geçerli.

Game Booster yine fazla bir şey katmıyor onların yaptıkları (çoğunlukla) oyun açılırken explorer.exe kapatıyor.

Siz oyunu kapatınca geri açıyor explorer.exe böylece 4FPS kazanıyorsunuz eski bilgisayarlarda.

Uninstaller için ise benim tavsiyem programı silip sonra elle Program Files kalıntılarının silinmesi ama bunun ben de zararını göremedim.

Ama dediğim gibi bunların yaptıkları yazıılımların en masumu bile bilgisayarı resmen yaşlandırır. Açılış sürenizi leş eder. Kullanmayı bırakın anlayacaksınız.
Avast kullanın bunun yaptığı şeyleri kullanmayın öyle diyeyim.

Hocam rahatsız ediyorum ama sanırım unuttunuz. @Kayra Sarı
Hocam cidden çok özür diliyorum, durmadan etiketliyorum sizi ama lütfen bakın.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı