IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela bende GT630 yerine 620 sürücüsü kurmuştu gıcık.
Hataları olabilir. Hemen hemen her yazılımda hata bulabilirsiniz. Windows'ta tonlarca hata var, her gün açılan konularda o hatalarla uğraşıyoruz.

Sürücü güncellemeyi bilmeyen herkes donanım kimliği ile aramaya çıkmayı tercih etmeyebilir. Çünkü bu zor olan ve tecrübe isteyen bir yöntem. Hadi tecrübesiz bir kullanıcı bu zor yöntemi tercih etti diyelim. O zaman da sürücü indireceğim diye saçma sapan sitelerden PC'ye virüs bulaştırma ihtimali var.

Şimdi bu kullanıcılar bilgisayara yanlış sürücü kurulmasını mı tercih eder yoksa virüs bulaşmasını mı? Ben yanlış sürücü kurulmasını tercih edeceklerini düşünüyorum.

O yüzden bu yazılımlar tecrübesiz kullanıcılarda işe yarayabilir. İşe yaramadığı durumda da tecrübeli kullanıcılar hatalı sürücüyü tespit edip doğru sürücüye yönlendirmeli diye düşünüyorum. Bu yazılımları kökten yasaklamak herkesin her şeyi bildiğini varsaydığımız anlamına gelir ki öyle bir dünyada yaşamıyoruz.

Mikail hocam görüşünüze saygım var fakat forum üzerindeki vakalara bakın lütfen.

Bu programa alternatif açık kaynak programlar var.

Ve bu programın bilgisayarı yavaşlatmakta da ünü büyük.

Silmesi ise virüs kaldırmaktan daha zor.
Aynı zamanda kendisi de virüs sayılabiliyor.

Forumdaki arkadaşlarımız zaten (oy veren %90'lık kısımdan bahsediyorum) cihazların kendi sitelerinden link gönderiyor.

Diyeceksiniz göndermeyenler de olacak bunun da alternatifi var.
Konuda bunu şunu şuradan indir demek yerine direk link verilsin.
Böylece yanlış indirme ortadan kalkar.

Driver Booster işini boşverirsek hala Advanced System Care diye bir program var ki bu program DB programından bile daha çok kötü ünü var.

Bu programı kullanıp sonrasında mutlu bir hayat geçiren tek bir arkadaşım yok.

Malwarefighter programına gelirsek bu ürününde da Malwarebytes veritabanını çalmaya çalıştılar. Yakalandılar.

Programın başarısı ise bu videoda görünebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Game Booster programını deneyemediğim için yorum yapamıyorum.

Ayrıca Driver Booster olmasa bile en azından ASC ve Malwarefighter yasaklansın.

Ama dediğim gibi onun da açık kaynak alternatifleri var.
Ve oylamadaki oy sayıları bence azımsanamaz.
Bu yazılımları kökten yasaklamak herkesin her şeyi bildiğini varsaydığımız anlamına gelir ki öyle bir dünyada yaşamıyoruz.
Mikail Hocam o zaman format konusuna getirdiğimiz kısıtlamayı buna da getirelim.
Sadece gerektiği durumlarda buna izin verelim.

Ne ısrar yahu Konu kapansın bence ...
Gerekli açıklama yapıldı. Üstüne ısrar etmenin ne anlamı var ki zaten yönetim mesajları okuyor. Onlarca ısrar ettiğiniz mesajlarınızı okumuştur zaten... Görüş beyan etmedi, açıklama yaptı.

Açıkçası ben senin ısrarının kaynağını merak ediyorum.
Sana vaka örnekleri ile gelmemize rağmen doğru kullanınca bir şey olmuyor demekten motorun su kaynattı.
Ayrıca bildiğim kadarı ile konuya Recep Bey oylama sonucuna göre bakacaktı.
Ve sanırım sen konu takibini bırakmıştın.

Yasaklanmalı! Bu kutlu yolda gerekirse canımızı ortaya koyacağız ama IObit yazılımlarının yasaklanmasında ısrar etmeye devam edeceğiz!

Yasaklanmalı! Bu kutlu yolda gerekirse canımızı ortaya koyacağız ama IObit yazılımlarının yasaklanmasında ısrar etmeye devam edeceğiz!
Valla hocam ben ölemedim ama 15 kamyon ve bir zırhlı araç(zırhlı araç @118483 [nam-ı diğer IOBit Genel Müdürü]) geçti. (Şaka amaçlıdır)
Açıkçası ben ısrar etmeye devam edeceğim .
@Recep Baltaş hocam kararınız nedir acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…