- Makaleler
- 4
. En azından yasaklanamasını isteyenler sosyalde IObit uygulumalarının kötü olduğunu yayabilir.
Ben yaymaya çalışıyorum.. En azından yasaklanamasını isteyenler sosyalde IObit uygulumalarının kötü olduğunu yayabilir.
Oylama tekrar açılmış hayırlı olsun.. En azından yasaklanamasını isteyenler sosyalde IObit uygulumalarının kötü olduğunu yayabilir.
Driver booster ın ne gibi bir kötülüğü var ?Bence IObit'in yazılımları crapware. Bir işe yaramıyorlar, yarıyor gibi görünüyorlar.
Driver Boost gibi yazılımları direk sistemi bozuyor.
Yasaklanmasını istiyorum.
İmzama ekledim. İnsanların bu tür çöp programları önermesini ve kullanmasını istemem.
Yanlış ve eski driver yüklüyor. Yüklerken de yanlış bir şeyler yapıyor, genelde mavi ekran verdiriyor.Driver
Driver booster ın ne gibi bir kötülüğü var ?
Bende hiç sıkıntı çıkartmadı bu güne kadar. 4 bilgisayar topladım hepsinde kullandım.Yanlış ve eski driver yüklüyor. Yüklerken de yanlış bir şeyler yapıyor, genelde mavi ekran verdiriyor.
Ben onlarca topladım. Maalesef anlatamıyorumBende hiç sıkıntı çıkartmadı bu güne kadar. 4 bilgisayar topladım hepsinde kullandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.