IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@118483 Savunduğun şey nedir? Deneyimsiz bir kullanıcı foruma gelip yardım istediğinde, ihtiyacı olan sürücünün linkini paylaşmak yerine sürücü yükleme programlarına yönlendirebilmeliyim mi?
Önerim daha önce yöneticinin yaptığı açıklama ile aynı. Legal olan programın yasaklanması yerine, nasıl kullanılacağının öğrenilmesi, driver vb. sorunların nasıl çözülebileceğini öğrenmek gerek.
Yasak çözüm değil. Faydalanmak isteyene engel olunamaz. Kısaca bu konuyu açıp enerji harcamak yerine detaylı nasıl kullanılır konuları açmak daha mantıklı. Ya da çözüm odaklı konular açılabilir. Hata ile karşılaşmamak için yapılabilecek tavsiyeler gibi.
Yani yasakla olmaz kardeşim :)

1593867652592.png

@118483 Ben de diyorum ki, foruma kayıt olup yardım istemiş bir üyeye direkt olarak ihtiyacı olan sürücüyü nerede bulabileceğini söylemek varken neden sürücü yükleme programlarına yönlendirelim? Bunca kişide sorun çıkarmış bir programı ilk başta neden önerelim?

@118483 Ben de diyorum ki, foruma kayıt olup yardım istemiş bir üyeye direkt olarak ihtiyacı olan sürücüyü nerede bulabileceğini söylemek varken neden sürücü yükleme programlarına yönlendirelim? Bunca kişide sorun çıkarmış bir programı ilk başta neden önerelim?
Ağzınıza sağlık.

İyi de sürücünün linkini sorana zaten sitesinden link atılır. Şu programla indirin denmez.
Varsayımınız doğru değil yani.
Ancak şunu yapan program var mı diyene bu programlar önerilir.
Nasıl ki resimleri düzenleme programı deyince programlar öneriliyor, öyle.
Onun dışında kimse şu programı kullanın demez :D

İyi de sürücünün linkini sorana zaten sitesinden link atılır. Şu programla indirin denmez.
Bu durumda arkadaşın hangi sürücüye ihtiyacı olduğunu öğrenip ona göre link atmak yapılabilecek en doğru hareket. İşinizi şansa bırakmamış, oluşabilecek bir problemden dolayı da arkadaşı gereksiz zahmete sokmamış olursunuz.

Ancak şunu yapan program var mı diyene bu programlar önerilir.
Evet önerilebilir ama arkadaş bu konuda bilgisiz ise, bu programların bilgisayarında sorun oluşturabileceğini söylemek şartıyla.

Bu durumda arkadaşın hangi sürücüye ihtiyacı olduğunu öğrenip ona göre link atmak yapılabilecek en doğru hareket. İşinizi şansa bırakmamış, oluşabilecek bir problemden dolayı da arkadaşı gereksiz zahmete sokmamış olursunuz.

Evet önerilebilir ama arkadaş bu konuda bilgisiz ise, bu programların bilgisayarında sorun oluşturabileceğini söylemek şartıyla.
Bilgisiz olsa istemez :D En azından bilir ne işe yaradığını.

Bilgisiz olsa istemez :D En azından bilir ne işe yaradığını.
Bilgili adam Reddit gibi mecralardan okur, Technopat'da daha önce açılmış konuları inceler; hangi programın daha iyi olduğuna kendisi karar verir. Sürücüleri firmanın kendi sitesinden indirebileceğini bilecek kadar bilgili bir insan buraya gelip neden yardım istesin :)

Bilgili adam Reddit gibi mecralardan okur, Technopat'da daha önce açılmış konuları inceler; hangi programın daha iyi olduğuna kendisi karar verir. Sürücüleri firmanın kendi sitesinden indirebileceğini bilecek kadar bilgili bir insan buraya gelip neden yardım istesin :)
Ne ilgisi var?
Adamın birinden duymuştur, nette görmüştür, bütün hepsini yapan programlar varmış diye. Hangisi iyi diye merak etmiştir. Sorar....
Antivir kullanacak birisi hangisini alayım diye sormuyor mu?
Yıllarca kaç kez bu konu açılmıştır?
Soran her zaman çıkacaktır. Çünkü bilgi güncellenir, sürümler değişir. Yeniliklerle birlikte birisi ötekine üstün olabilir. Soran adamı cahil kalıbına sokmayın hemen.
Herkes her şeyi bilecek diye bir şey mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı