IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kullanmak istedim kendim driverlerı kuramadığım için, çok saçma ve bilmediğim garip driverlar kuruyor ondan tavsiye etmiyorum.

İyi de başlık IObit yazılımları yasaklansın diyor Driver Boosterin yanlış driveri kurmasıyla ASC ya da Smart Defragın ne alakası var?

İyi de başlık IObit yazılımları yasaklansın diyor Driver Boosterin yanlış driveri kurmasıyla ASC ya da Smart Defragın ne alakası var?
Bunlar IObit’in yaptığı en sorunlu programlar olduğundan olabilir mi acaba?
1112. mesajım hayırlı olsun.

ASC mi? Şuan kullanıyorum ben bir sorunu yok.
Ne amacıyla kullanıyorsunuz? Sisteminizi hızlandırmak için mi? Yoksa bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları temizlemek için mi?

Eğer bu amaçlar ile kullanıyorsanız daha başarılı olan ve arka planda çalışmayan yazılımlar kullanabilirsiniz. Bir yazılım ile sistemin performansını arttırılamaz. Bu yazılımlar sisteminizdeki performansı arttırdıklarını iddia ederler. Fakat içerisinde getirdikleri gereksiz özellikler ile sisteminizin performansını düşürür.

İşte birçok insan sorun yaşadığı için kullanmayın kampanyası başlattım.
IObit programlarını boşver. Driver Booster ve (adını unuttum bir an XD) IObit yapımı antivirüs yasaklansa yeterli.
Emin ol Dünya daha yaşanır bir yer hale gelir.

İşte birçok insan sorun yaşadığı için kullanmayın kampanyası başlattım.
IObit programlarını boşver. Driver Booster ve (adını unuttum bir an XD) IObit yapımı antivirüs yasaklansa yeterli.
Emin ol Dünya daha yaşanır bir yer hale gelir.

IObit yapımı antivirüs yasaklansa yeterli.
IObit Malware Fighter yazılımı, antimalware olarak geçiyormuş. Tam anlamıyla bir antivirüs yazılımı olduğu söylenemez. Fakat bahsettiğiniz üzere bir kişinin güvenlik amacıyla kullanacağı bir yazılım olamaz. Laboratuvar testlerinde ne kadar puan aldığı meçhul bir durumda.

Onu kullanacağıma adwclearner kullanırım.
Yanına da Emsisoft Antivirus (portable versiyonu) mis .
İçinde bunları taşıdığım bir flash var, akıllı tahtaya nuke atınca arkadaşlar bunlar işime yarıyor.
Fakat hiç IObit programı kurmayı düşünmedim içine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…