IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanında bende kullandım İObit driver güncelleme programını, aşırı sorun yaşadım.Bu kampanyaya Tam destek veriyorum

AMD kurulum kullanmaksızın, inf ve sys/dll dosyalarını doğru konsol komutları ile kullanarak. Uzun zamandır kullanmıyorum, en son ATI X1550 ekran kartım varken kullanmıştım. Arıyorum şu an.
Ekleme: Bulamadım. :F
Feedback Hub o kadar eskiye gidip raporları bulmuyor, Windows 10 ilk çıktığı sene raporlamıştım, bunu düzeltin her seferinde elle kurmak zorunda bırakmayın şu mereti diye.

Peder benim haberim yokken IObit Driver Booster yüklemiş sözde "bakım" yapıyorum diye bilin bakalım ne oldu? Bilgisayar açılmadı ve suçu bana attı , işin garibide Steam'e suç attı masaüstünde ilk onu gördüğünü yani .
Ve tasarımlarım falan gitti IO bit pişmanlıktır.

IObit. Bitten beter yazılımlar.
(Güzel sloganları var.)

@222744 yasaklanırmı sence artık? Bence yasaklansa bile yine indiren olacaktır ama neyse .

Advenced system care bende işe yarıyordu bide uygulama silicisi bence problem driver yükleyen.

@222744 yasaklanırmı sence artık? Bence yasaklansa bile yine indiren olacaktır ama neyse .
Asıl dert yasaklanması değil, önerilmemesini sağlamak.
Zaten bu programı bulan driver için yardım istemiyor.
Kurtarmak için yardım istiyor.
30 sayfa yazıyı okuduysan(ben olsam okumam, tenezzül bile etmem) bir mesajımda 'Kullanıp bilgisayar bozanlara yardım edeceğiz, fakat tavsiye yasak olsun' yazmıştım.

Advanced System Care bende işe yarıyordu bir de uygulama silicisi bence problem Driver yükleyen.

O zaman seni bu skeçe alalım;

Advanced System Care: System32 kanka seni çöp edeyim mi?
System32: Niye kanka?
Advanced System Care: IO Bit'in bana verdiği yetkiye dayanarak seni elliyorum ve PC çöp oluyor.
System32: Niye diyorum?
Advanced System Care: İyi yapıyorum kanka.
System32: Aynen böyle devam et.
(Ben olsam okumam, tenezzül bile etmem)

Ben işsizim galiba sen demeden önce ilk 10 sayfayı okumuştum.

Advenced system care bende işe yarıyordu bide uygulama silicisi bence problem driver yükleyen.
ASC de bozabiliyor.
Uygulama silicisinin daha iyisi var. Adı Bulk Crap Uninstaller.
Ek olarak firma Malwarebytes veri tabanını çalmaya çalışmış bir firma.
Ben olsam hiç kullanmam.
Bence hepsini oku o zaman.
Bazı yerlerde çok iyi çatışmalar var .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…