IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Driver Booster adına konuşacağım kullanmasını bilene faydalı geri dönüş noktasıda oluşturuyor hata ile karşılaşınca geri dönebiliyorsun. Şu ana kadar 2 sistem kullandım ikisinde de Driver Booster kullandım ve memnunum. Bir ara ses ile ilgili sorun oldu ama yine program üzerinden kaldırıp Realtek sitesinden indirip sorunu çözdüm. Arkadaşların dediği gibi mavi ekranla asla karşılaşmadım. Driver sorunları 2020 yılında resmi sitesinden indirseniz de hala devam ediyor bknz. AMD sürücüleri. Sözün kısası sıkıntı çıkarır mı çıkarır. Kaynağı nedir hem IObit hem Windows hem de Driver üreticisi. Kullanılmalı kişiye kalmış. Forumda yasaklanmalımı gerçekten program ve dağıtımcısı sorunlu ise evet aksi takdirde asla.

Malwarebytes'ın veri tabanını çalan bir şirketin programı.

Başlatma seçeneklerinden kapatırsınız, ihtiyacınız olduğunda açarsınız, güncellenmesini istemediğiniz sürücünün güncellenmesini harici bırakabilirsiniz vs vs.
Driver programlarının tümü risklidir. Vendor ID vb. bilgilere göre kurulum yaptığı için kesin bir şey söylenemez. Genel olarak tutar ama aksi durum da olabilir. Zaten bu programları kullananlar o riski de kabul eder. Risk diyorum ki çıkarabileceği ufak sıkıntıdır bunlar. En fazla driver sitesine girilir ve sitesinden indirilir.

+1 kullanan kişiye kalmış ama hata ile karşılaşıyorsan yasaklansın denmemeli. Windows'da bir ton zaaf var kullanmayalım mı?

+1 kullanan kişiye kalmış ama hata ile karşılaşıyorsan yasaklansın denmemeli. Windows'da bir ton zaaf var kullanmayalım mı?
Bu arkadaşların söylediği de bu zaten Ben aksini anlatmaya çalışıyorum. Virüs değil. Şahsen beni çok uğraştan kurtardığı durumlar oldu günlük kullanımda.
1-2 defa çıkan sıkıntıyı da çözebilecek kadar bilgisayar bilgim de olunca bence problem yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…