IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arkadaşların söylediği de bu zaten :) Ben aksini anlatmaya çalışıyorum. Virüs değil. Şahsen beni çok uğraştan kurtardığı durumlar oldu günlük kullanımda.
1-2 defa çıkan sıkıntıyı da çözebilecek kadar bilgisayar bilgim de olunca bence problem yok.

Ben seni zaten anladım +1'den sonraki yazı geri kalanlara cevaben.
Arkadaşlar IObit kalem müdürü veya sosyal medya danışmanı değilim bilgisayarlarımda bir tane IObit programı yüklü değil sadece temiz kurulumdan sonra Driver Booster yüklüyor sonrasında siliyorum ve hata ile karşılaştığımda çözüyorum. Hata her software de olabilir bazen Driver Booster kaynaklı olur program zaten geri dönüşe izin veriyor, bazen işletim sistemi kaynaklı olur onda da kritik değilse güncellenmesini beklersin kiritikse Driver Booster'daki gibi bir eski sürüme dönersin. Bazen ise sorun sürücü sürümünden kaynaklı olabilir yine eski Driver'ı indirirsin hata varsa çözüm var aga her hata veren şeye eyk kaka dersek zaten yazılımlar veya donanımlar hep bu şekilde kalır bir gelişme göremezsiniz.

Valla hocam forumda araştırın her 3 kişiden birinin kafasına göktaşı iniyor.

Mesela bende GT630 yerine 620 kurmuştu.

Silerken mübarek bir mavi nur indi ekrana.

Ondan sonra yallah geri yükleme ekranına.

Driver Booster için üstteki arkadaşa yazdıklarım geçerli.

Game booster yine fazla bir şey katmıyor onların yaptıkları (çoğunlukla) oyun açılırken explorer.exe kapatıyor.

Siz oyunu kapatınca geri açıyor explorer.exe böylece 4FPS kazanıyorsunuz eski bilgisayarlarda.

Uninstaller için ise benim tavsiyem programı silip sonra elle program files kalıntılarının silinmesi ama bunun ben de zararını göremedim.

Ama dediğim gibi bunların yaptıkları yazıılımların en masumu bile bilgisayarı resmen yaşlandırır. Açılış sürenizi leş eder. Kullanmayı bırakın anlayacaksınız.
Avast kullanın bunun yaptığı şeyleri kullanmayın öyle diyeyim.

Hocam rahatsız ediyorum ama sanırım unuttunuz. @Kayra Sarı
Hocam cidden çok özür diliyorum, durmadan etiketliyorum sizi ama lütfen bakın.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Driver Booster'ı 7 senedir kullanıyorum 1 kere böyle problem yaşamadım ama evet yaşayanlar olmuş Game booster mantıgı basit ama küçük program diye bazen iş yapıyor bazen yapmıyor bir zararı yok uninstaller çok saglam program onu da uzun zamandır kullanıyorum ama şu an konu olarak genel bir yasaklanma söz konusu oluyor bu biraz saçma bence forumun daha büyük problemleri var onlara odaklanmak gerek.

Driver Booster'ı 7 senedir kullanıyorum 1 kere böyle problem yaşamadım ama evet yaşayanlar olmuş Game booster mantıgı basit ama küçük program diye bazen iş yapıyor bazen yapmıyor bir zararı yok uninstaller çok saglam program onu da uzun zamandır kullanıyorum ama şu an konu olarak genel bir yasaklanma söz konusu oluyor bu biraz saçma bence forumun daha büyük problemleri var onlara odaklanmak gerek.
Aynen.
@Recep Baltaş hocam kararınız nedir merak ediyorum.

IObit uninstaller 3 tane oyunumu sildi LoL, Fortnite ve GTA V'imi sildi sistemi geri yükledim Allah'tan.

IObit uninstaller 3 tane oyunumu sildi LoL, Fortnite ve GTA V'imi sildi sistemi geri yükledim Allah'tan.
Güvenilecek bir şirket değil bu.
Ben bunu savunanların hayranıyım.
Şirketten çok reklamı bunlar yapıyor :D.
Sonra sistem aya çıkıyor.
Geri de dönmüyor.
Son gördüğün ise mavi oluyor.

Bazı yanlış anlamış arkadaşlar için özel açıklama yapma gereği duydum.
Bizim yapmak istediğimiz sadece programları yasaklamak bunların tavsiye edilmesini engellemek.
Kullanıp yardım isteyen kişileri engellemek değil.
Eğer kullanıcılar yardım isterse tabi ki yardım edeceğiz.
Yoksa IObit sansürü gibi bir şey söz konusu değil.
Oylamamı değiştirdim konuyu yanlış anlamışım.
Teşekkür ederim :).

Bazı yanlış anlamış arkadaşlar için özel açıklama yapma gereği duydum.
Bizim yapmak istediğimiz sadece programları yasaklamak bunların tavsiye edilmesini engellemek.
Kullanıp yardım isteyen kişileri engellemek değil.
Eğer kullanıcılar yardım isterse tabi ki yardım edeceğiz.
Yoksa IObit sansürü gibi bir şey söz konusu değil.

Teşekkür ederim :).
Bunu yazmam hayırcıları 6 tane azalttı :D.
Yani sadece bu mu gerekiyordu :D.
Sağolun :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı