IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu kullanacağıma AdwCleaner kullanırım.
Antimalware ile Adware Cleaner & Removal Tool yazılımlarının görevleri farklı oluyor. Örneğin Malwarebytes kullanabilirsiniz.
Yanına da Emsisoft Antivirus (portable versiyonu) mis :D.
Emsisoft'un antivirüs yazılımı mı vardı? Olduğunu sanmıyorum. Antimalware yazılımları bulunuyor. Buna göre IObit Malware Fighter yerine tercih edilmesi gereken başarılı bir yazılımdır.

Antimalware ile Adware cleaner yazılımlarının görevleri farklı oluyor. Örneğin Malwarebytes kullanabilirsiniz.

Emsisoft'un antivirüs yazılımı mı vardı? Olduğunu sanmıyorum. Antimalware yazılımları bulunuyor. IObit Malware Fighter yerine tercih edilmesi gereken başarılı bir yazılımdır.
Antivirüs sanıyordum, adını yanlış okuyup 1 yıl kullandım.
Helal olsun bana.
Ve bu arada kendinden portable versiyonu yok.
Buradan indirdim.

Bu arada kendinden portable versiyonu yok.
Buradan indirdim.
Portable (taşınabilir) versiyonu olarak Emsisoft Emergency Kit kullanabilirdiniz. Bahsettiğiniz siteyi daha önceden hiç duymamıştım. Zaten oradan dağıtılan portable sürümü de Emsisoft Emergency Kit olarak geçiyor.

Emsisoft.png

Orijinal sitesinde varken neden oradan indirdiniz ki?

IObit programlarını öneren mavi ekran yememiştir ondan öneriyor. Ama CCleaner benzeri birçok programı da kötüleyenler var onu bi açıklarlarsa daha iyi olur. Sonuçta her programın ve oyunun "artık" dosyalarının nerede olduğunu bulmak zor. CCleaner e gelince, bu uygulamanın Regedit düzenleme, temizleme, tamir etme özelliğini manuel olarak kim yapabilir? ve ya böyle bir şeyi bilgisayar üzerine uzmanlaşmış kişi dışında yapabilecek kaç kişi var? lütfen kulaktan dolma fikirlerle her programa b** atmayın. Araştırıp bilgi sahibi olduktan sonra kanıt sunarak böyle başlıklar açmanız daha yararımıza olacaktır diye düşünüyorum.

Portable (taşınabilir) versiyonu olarak Emsisoft Emergency Kit kullanabilirdiniz. Bahsettiğiniz siteyi daha önceden hiç duymamıştım. Zaten oradan dağıtılan portable sürümü de Emsisoft Emergency Kit olarak geçiyor.

Eki Görüntüle 613395

Orijinal sitesinde varken neden oradan indirdiniz ki?
Portable versiyonu olduğunu bilmiyordum.
Site popüler bir proje bu arada.
Sanırım 2011 senesinde ödül almıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı