S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Driver booster yüzünden günde 3 defa format attığımı bilirim. Bana ne mavi ekranlar yedirtti. Sorunun o iObit yazılımlarından geldiğini öğrenene kadar defalarca format attım. Kesinlikle engellenmeli.
Ve şimdi reklamlarGNU/Linux kullanın hayatınızı yaşayın!!!
Hort mu.1 Ay önceki konuyu neden 100 kere hortlatıyorsun? IObit sadece Driver Booster'dan mı ibaret? Ben de kullandım zaten Driver Booster indirdikten hemen sonra sildim, aynı konuyu hortlatma.
Ben dövüyorum zatenDriver Booster önerenlere mahalle baskısı yapılsın, forumdan dışlansın, hor görülsün.
Bence roket atmalısın. Driver Booster öneren kişilerin görevlerini engellemiş olursun.Driver Booster önerenlere mahalle baskısı yapılsın, forumdan dışlansın, hor görülsün.
Etrafta boş boş dolaşıp oraya buraya roket sallayan kişi benim.
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yönlendirildiğin mesajı okuman gerekiyor.Bu neden hala yasaklanmadı imzamda boşuna mı tutuyorum bunu?
Driver Booster 4 adlı uygulamayı kullanarak sürücülerinizi otomatik şekilde kurabilirsiniz.
Hepsi yasaklanmasın bir tanesi işe yarıyor: IObit unlocker.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.