Ioc.exe nedir?

ioc.exe sorunlarının anlamı.
.EXE, Windows işletim sistemindeki yürütülebilir bir dosyayı (yani bir yazılım programını) ifade eden bir dosya adı uzantısıdır. Bu dosyalar, programlarınızı çalıştırmanın yanı sıra, yazılımın kullanıcı arayüzü için çağırıp kullanabileceği bit eşlemleri, Windows simgeleri vb. gibi diğer yerleşik kaynakları da içerir.

Böyle bir şey buldum hocam.

.EXE, Windows işletim sistemindeki yürütülebilir bir dosyayı (yani bir yazılım programını) ifade eden bir dosya adı uzantısıdır. Bu dosyalar, programlarınızı çalıştırmanın yanı sıra, yazılımın kullanıcı arayüzü için çağırıp kullanabileceği bit eşlemleri, Windows simgeleri vb. gibi diğer yerleşik kaynakları da içerir.

Yani bir sorun yok teşekkür ederim.

Arkadaşlar görev yöneticisinde ioc.exe böyle bir şey gördüm bu nedir?

Dosya konumu nereye gidiyor atar mısınız? Bir de dosya konumuna gittikten sonra dosyayı VirusTotal'e atarsanız bir inceleyelim.

Siz ioc.exe değil, .exe uzantısının ne olduğunu anlatmışsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı