IOS 12.1.2 güncelleme özellikleri

Yer
Compton
Daha fazla  
iPhone 7 kullanıyorum ve artık telefonu güncellemeyi bırakmayı düşünüyorum. Her gelen güncellemede iPhone'un yeni 3 telefonuna güncelleme geliyor, buna rağmen 397 MB'lık bir dosya söz konusu. Telefonum yavaşlar vs. bunları geçtim artık. Ben bu güncellemeyi yapsam ne fayda yapmasam ne fayda? Bana gelen giden bir şey yok, sadece 397 MB ve sürüm farklılığı. Yoksa 397 MB'ın hepsi iPhone 7 için mi? Güncellemenin özelliklerine baktım XR, XS ve XS Max dışında telefon göremedim. Ben gerek kalmadıkça uygulamaları bile güncellemeyen biriyim. Yinede telefonum yeni olduğu için her güncellemeyi yapıyordum. Artık yeni iPhone'ların orta tuşu vs. olmadığı için gelen güncellemeler de bize uğramaz oldu.

48373009_266763400671119_8566161312361480192_n.jpg

IOS 12.1.1 yüklü mü peki sende? Eğer öyleyse yüklemeni öneririm senin telefonun içinde bir şeyler olabilir içinde çünkü biraz önce bende IOS 12.1.2 yükledim fakat boyutu 50MB civarıydı. İphone 6 kullanıyorum. Boyut farkına bakarsak iphone 7 için ek bir şeyler olabilir.

Güncellemeler her zaman önemlidir. Gerek güvenlik, gerek yenilik olsun her zaman yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Sadece orda yazanlara bakma bence içinde gerekli güvenlik güncellemeleri de mevcut olabilir (Zaten yazıyormuş. :D).

Ben de boşuna güncelleme yapıyorum gibi hissediyorum ama yine de iyileştirmeler oluyor. Sürüm kararsızlıkları ve bazı hatalar güncellemeler ile çözülüyor. Sadece batarya konusunda iyileşme göremiyorum. Batarya kapasitesi azalmıştır artık diyerek, bugün cihazımı yetkili servise verdim. Bir şeyi bahane etmezler ve bataryamı değiştirirlerse, batarya olayının etkisini de göreceğim.

Ben de boşuna güncelleme yapıyorum gibi hissediyorum ama yine de iyileştirmeler oluyor. Sürüm kararsızlıkları ve bazı hatalar güncellemeler ile çözülüyor. Sadece batarya konusunda iyileşme göremiyorum. Batarya kapasitesi azalmıştır artık diyerek, bugün cihazımı yetkili servise verdim. Bir şeyi bahane etmezler ve bataryamı değiştirirlerse, batarya olayının etkisini de göreceğim.
Bende servise vermeyi düşünüyorum. 7 Ay oldu %91 garantimin bitmesine daha 1 yıldan fazla var. Garantim bitmeden batarya değişimi yaptırıcam.
IOS 12.1.1 yüklü mü peki sende? Eğer öyleyse yüklemeni öneririm senin telefonun içinde bir şeyler olabilir içinde çünkü biraz önce bende IOS 12.1.2 yükledim fakat boyutu 50MB civarıydı. İphone 6 kullanıyorum. Boyut farkına bakarsak iphone 7 için ek bir şeyler olabilir.
İlk yazımda dediğim gibi bu zamana kadar her güncellemeyi yaptım. Bunuda yapacağım anlaşılan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı