IOS 13 güncellemesi sonrası şarj sorunu

baris0112

Kilopat
Katılım
28 Ocak 2017
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, dün iPhone 7 telefonumu iOS 13'ün en son sürümüne güncelledim ama şarj sorunu yaşıyorum. iOS 13 ten önce şarjım gayet iyi giderken güncellemeden sonra telefonda şarj yiyecek ağır bir uygulama çalıştırmasam bile 10 dakika içinde %20-25 arası şarjım gidiyor. Pil sağlığım maksimum gücü destekliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim iOS 12'ye dönme şansım var mı ya da garantiye versem sorun çözülür mü?
 
@baris0112 yeni iOS kurulumundan sonra, özellikle major yükseltmelerde telefon kendi içinde dosya indexleme yapmaya devam ediyor. İlk 1-2 gün bu şekilde telefonun çok ısınabilir, şarjın anormal gidebilir, ara sıra kasmalar olabilir. Bunlar normaldir. iPhone 7 & iOS 13'de aynı süreçlerden geçtim, daha sonra telefon kendine geliyor. Kafana takma yani normaldir, düzelecek.
 
Son düzenleme:
Satıp yenisini de alsın mı? Çok saçma bir öneri. Bütün bilgiler gittikten sonra batarya bitmese ne olur...
Sıfırlamak bu tarz durumlarda kurtarıcı olabiliyor. Yedek alabilir formattan önce. Hiçbir şeyin silinmesine gerek yok.

Konuya dönülecek olursa ben de telefonu sıfırlamanızı ve birkaç kez tam şarj yapmanızı tavsiye ediyorum. Kız kardeşimin de iPhone 7'si var, IOS 13'ü gelir gelmez yükledi ve genel olarak çok memnun, hem performans hem de şarj olarak. Sıfırlama sonrası birkaç tam şarjdan sonra telefonunuz kendine gelecektir merak etmeyin.
 
Satıp yenisini de alsın mı? Çok saçma bir öneri. Bütün bilgiler gittikten sonra batarya bitmese ne olur...
Çok saçma öneri olduğunu nereden biliyorsun kanıtlanmış bir veri mi var elinde? Bütün bilgiler gidecekmiş icloud'tan haberiniz yok sanırım? Bilip bilmeden yorum yapmayın.
 
Mesajlar için teşekkürler.Yedek alıp sıfırlamayı deneyeceğim yine olmazsa cevaplardaki arkadaşın dediği gibi 2-3 daha bekleyeceğim düzelmesi için.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı