IOS 13 Nasıl Buldunuz?

IOS 13'ü nasıl buldunuz?

• Beğendim.

Oy: 26 83,9%
  • Beğenmedim.

Oy: 5 16,1%

• Oy verenlerin toplamı
    31
  • Anket kapandı .
Yer
Compton
Daha fazla  
iPhone 7 cihazıma yükledim ve hızlanma söz konusu değil açıkçası. Hatta yaptıktan hemen sonra kasma falan oldu, ilk defa kastığını gördüm diyebilirim. Batarya kısmına eklenen yeni ayarı beğendim. Tabii bir de karanlık modu çok hoş. Sizlerin görüşleri nelerdir?

iPhone 7'ye kurdum. Ana ekranda sayfalar arası geçerken minik takılmalar gözüme çarpıyor. Hızlandı yada yavaşladı diyemiyorum, uzun test gerekli. Yeni galeri gözüme hoş gelmedi, alışmam gerekiyor. Karanlık mod ve ekranın ortasında çıkan ses barının yontulması güzel olmuş. Bunun dışında ekran görüntüsü alındığında sunulan fonksiyonların artması hoş olmuş. Uygulamalardaki ufak geliştirmeler hariç geri kalan hemen her şey aynı. Beğendim / beğenmedim şeklinde yorumlayamayacağım.

İphone 8 cihazıma yükledim hissedilir derecede hızlanma var. Test ettim açılış süresi bile kısaldı. Yalnız her yeni güncelleme ile nedense pil sağlığı düşüyor %94 oldu :(

Karanlık modu çok beğendim. Her şeyi karanlık modda kullanıyorum. Ben uzun zaman sonra ilk defa bir IOS sürümünü bu kadar beğendim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı