Umarım daha stabil hale getirilmiştir.
Apple pil sıkıntısını kabul etti. Büyük ihtimal düzeltildi.Pil konusunda sıkıntım yok fakat ciddi bir performans kaybı var. Umarım düzeltmişlerdir.
Hiç değmez hocam. Beta meta elde patlar.
Ben yazılım yüzünden almıyorum aslında. Hem batarya da var.Zaten iPhone alsaydım, alma sebeplerim yalnızca kaliteli kasa ve güçlü CPU olurdu.
Hadi ya, LiDAR tarayıcısı, daha gelişmiş kamera, yeni çip, yeni tasarım da saydığına dahil midir yeni cihazları sattırmak adına? Ayrıca kalitesizce şu tür konuları trollemeyin. Komik de değil.Klasik Apple eski modelleri yavaşlatmak için güncelleme getiriyor. Daha yeni iPhone 12 duyuruldu onun satılması için eski modellerin yavaşlaması lazım.![]()
Aynı durumdayım %33 olan şarjım hiç kullanmadığım halde 5 saatte %14e falan indi normalde bir gün elimi sürmesem falan %9 gidiyor.14.0'dayim telefon bataryayi su niyetine iciyor.
Hadi ya, lidar tarayıcısı, daha gelişmiş kamera, yeni çip, yeni tasarım da saydığına dahil midir yeni cihazları sattırmak adına? Ayrıca kalitesizce şu tür konuları trollemeyin. Komik de değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.