iOS 10, OTA ile indirilmeye hazır.
AKK sağ olsun, 2 saat diyor
AKK sağ olsun, 2 saat diyor
Son düzenleme:
Telefonunuzun modeli nedir ?Ota ile güncelledim
iPhone 5'e kurmanızı tavsiye etmiyorum, özellikle iPhone 6 ve sonrası için hazırlanmış bir işletim sistemi olduğundan, donmalar yaşanacaktır.iPhone 5'e kuran ya da kurmaya cesaret eden var mı? Varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın.
Şu anda zaten işletim sisteminde belli başlı hatalar olduğu yazıyor, en azından bir güncelleme gelinceye kadar bekleyin derim, bu sırada internette iOS 10'u iPhone 5 ile test edenler olacaktır, onları baz alarak kurun.Ben zaten hemen kurmayacağım ama iOS 9.3.5'te de iyi olduğu söylenemez. En azından kuran biri varsa ona göre hareket edeyim. iOS 9'dan memnun kalsam bu soruyu buraya hiç sormazdım.
Tekrar 2 saat bekleyecek olmanız çok üzücü.Şu anda zaten işletim sisteminde belli başlı hatalar olduğu yazıyor, en azından bir güncelleme gelinceye kadar bekleyin derim, bu sırada internette iOS 10'u iPhone 5 ile test edenler olacaktır, onları baz alarak kurun.
22 dakika kaldı şu anda, sanırım saat 00.00 gibi iOS 10'a geçmiş olurum.Tekrar 2 saat bekleyecek olmanız çok üzücü.
iPhone 5'e kuran ya da kurmaya cesaret eden var mı? Varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.