iOS 14.4.2 için Jailbreak çıktı mı?

Hocam bu JB işleminde asıl amaç galiba telefona cydia uygulamasını yüklemek, ondan sonra mı her şey bedava oluyor? Mesela App Store da ki ücretli oyunları cydia ile nasıl ücretsiz indirip oynayabiliyoruz?
Evet, Ama Jailbreak’ın asıl amacı paralı uygulamaları bedava indirmek değil, telefonu kişiselleştirmek.
 
Evet, ama Jailbreak'ın asıl amacı paralı uygulamaları bedava indirmek değil, telefonu kişiselleştirmek.

Anladım hocam bir de şeyi sorayım, bu JB işlemini daha çok telefonu fazla erişime sahip olmak, istediğin dosyayla oynamak, tema simge değiştirmek için vs. kullanılıyormuş.

Benim en büyük şikayetim bu menüde ayarlardan ziyade Android telefonlardaki gibi ücretsiz bedava şekilde istediğimiz GTA tarzı oyunları oynamak, bedava film müzik indirip telefon içinden dinlemek vs. şeyler. Sadece bu istekler için JB yapmaya gerek yok değmez der misiniz? Mesela Cydia yüklendi diyelim oraya ne yazınca direk bedava oyun film vs. indirebileceğiz?
 
Anladım hocam bir de şeyi sorayım, bu JB işlemini daha çok telefonu fazla erişime sahip olmak, istediğin dosyayla oynamak, tema simge değiştirmek için vs. kullanılıyormuş.

Benim en büyük şikayetim bu menüde ayarlardan ziyade Android telefonlardaki gibi ücretsiz bedava şekilde istediğimiz GTA tarzı oyunları oynamak, bedava film müzik indirip telefon içinden dinlemek vs. şeyler. Sadece bu istekler için JB yapmaya gerek yok değmez der misiniz? Mesela cydia yüklendi diyelim oraya ne yazınca direk bedava oyun film vs. indirebileceğiz?

Bence değmez. Ben zamanında yapmıştım bende iPhone XS Max var şarjım daha hızlı bitmeye başladı telefonu bazen bilgisayara bağlamak zorunda kalıyordum falan falan uğraşamadığımdan sildim JB'yi. Cydia geldiği zaman Tweak aratmanız lazım. Her işlev için farklı Tweak'ler var. Siz internetten sizin işinizi görecek. Olan Tweak'ın ismini bulup Cydia'ya ona yazacaksınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı