iOS 14.4.2 kullanıcıları pil kullanımından şikayetçi mi?

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 12 sahibiyim ve pilin normalden daha hızlı bittiğini hissediyorum. İnternette araştırdığım kadarı ile iOS 14.4.2 kullanıcıları telefon modeli ne olursa olsun hızlı pil tükenmeleri yaşamakta. Sizde böyle bir sorun yaşıyor musunuz?
Pil sağlığı %100 ve cihaz yaklaşık 1 hafta önce alındı. Dün gece yatarken pil %20 civarı inmiş. İlk defa yaşadım bunu. Normalde %3 civarı düşüyordu.

Ekran Resmi 2021-04-04 - 11.43.08.jpg

Geçen gün bir 11 kullanıcısı yorumunda 14.4.2 pil sorununu duyunca güncellememiştim. 14.4.1 çok iyi şu an. 14.5 çıksa bile geçmeyebilirim bir süre daha. Üzücü bir durum, umarım çabucak güncelleme gelir de düzelir.

Geçen gün bir 11 kullanıcısı yorumunda 14.4.2 pil sorununu duyunca güncellememiştim. 14.4.1 çok iyi şu an. 14.5 çıksa bile geçmeyebilirim bir süre daha. Üzücü bir durum, umarım çabucak güncelleme gelir de düzelir.
Umarım, aksi takdirde cihazı sıfırlayıp 14.4.1 kullanmaya devam edeceğim.
@Emin Çıtak Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Önce şarjı 100 yapıp 1'e inene kadar ne kadar ekran süresi alıyorsunuz onu paylaşmanız daha doğru olur. Ve ekran parlaklığı , konum , arka plan , bluetooth nasıl kullanıyorsunuz belirtmeniz lazım. Direk apple'a ait şarj adaptörü ve kablosunu mu kullanıyorsunuz belirtmeniz lazım ve powerbank ile mi şarj ediyorsunuz belirtmeniz lazım. Hiç normal değil yüzde 20 şarj kaybı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı