iOS 14 beta kullananlar memnun mu?

Venocom

Megapat
iPhone 8 Plus kullanıcısıyım. iOS 13.2.3 sürümünü kullanıyorum. iOS 14 Beta'ya geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar nasıl memnun mu? Birkaç yerde batarya iOS 13 sürümüne göre daha iyi gittiğini gördüm. Doğru mudur?

iPhone 8 Plus kullanıcısıyım. iOS 13.2.3 sürümünü kullanıyorum. iOS 14 Beta'ya geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar nasıl memnun mu? Birkaç yerde batarya iOS 13 sürümüne göre daha iyi gittiğini gördüm. Doğru mudur?

Şarj almıyor bazı cihazlarda downgrade yaptım düzeldi hala sürüm stabil değil bazı sorunlar var bazı yerler inglizce siri buga giriyor flan flan ama pil ve performans konusnda beta daha iyi.

Ben de öyle düşündüm ama yine de kullananlara sormak istedim. Belki de yapmam zaten 14-18 arasında yayınlanması bekleniyormuş.

Ben de öyle düşündüm ama yine de kullananlara sormak istedim. Belki de yapmam zaten 14-18 arasında yayınlanması bekleniyormuş.
Eylül mü, kasım mı hocam?

Hiç stabil değil çeşitli sorunları var. AirPods kullanıyorsan büyük bir çile seni bekliyor. Müzik dinleyemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı