iOS 14 Beta yüklenir mi?

Bilmem belki kredi kartı bilgilerini alıp evine haciz gelmesini sağlayabilirler.

Biraz gerçek dünyada takılın derim.

Vallahi tosla kartla haciz geliyorsa yüklemem :D. Tek şüphem telefon yeni olduğu için daha 1 haftalık bu yüzden konu açtım telefona herhangi bir zararı olur mu diye.

Gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum :) İçinizde soru işareti kalmaması için bir süre araştırmaya devam edip daha sonra yükleyebilirsiniz. Bu bir beta sürümdür, sorunsuz beta olmaz. Fakat yaşayacağınız sorunların yazılımsal olduğunu unutmayın, telefonluk bir durum değil.

Gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum :) içinizde soru işareti kalmaması için bir süre araştırmaya devam edip daha sonra yükleyebilirsiniz. Bu bir beta sürümdür, sorunsuz beta olmaz. Fakat yaşayacağınız sorunların yazılımsal olduğunu unutmayın, telefonluk bir durum değil.

İçimdeki bütün soruların cevabını yazmışsınız teşekkürler :) benim için telefonda sadece 2 adet resim var onları da PC'ye atarım.

Gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum :) İçinizde soru işareti kalmaması için bir süre araştırmaya devam edip daha sonra yükleyebilirsiniz. Bu bir beta sürümdür, sorunsuz beta olmaz. Fakat yaşayacağınız sorunların yazılımsal olduğunu unutmayın, telefonluk bir durum değil.
Burası gerçek dünya herkes sizin gibi iyilik peşinde değil.

Beta gayet güzel, açıkçası beni şaşırtan özellikler var.
@drjacob macOS Big Sur'u yüklediniz mi? Açıkçası ben yüklemeye çekiniyorum sonuçta bu, telefon gibi değersiz bilgiler barındırmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı