iOS 14 Jailbreak (checkra1n -79 er)

Makaleler
2
iOS 14 JB yapmak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla checkra1n varmış, denedim. Linux mint/3utools USB iso/bootra1n hepsindede -79 hatası aldım. Ve beni deli ediyor, başka bir yöntem yok mu? Yoksa Ubuntu indirip deneyeceğim. Ubuntu'da uygulaması varmış, oradan daha rahat olur diye düşündüm. Bu konudan sonra indirip kuracağım. O da olmaz ise nafile, başka önerileriniz var mı? Ya da checkra1n kullanan bir arkadaş tüm yazacağınız bilgiler için önceden teşekkür ederim.
Cihaz: iPad 5TH iOS 14.0 daha güncellemedim 14.1 sürümüne.

iOS 14 JB yapmak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla checkra1n varmış, denedim. Linux mint/3utools USB iso/bootra1n hepsindede -79 hatası aldım. Ve beni deli ediyor, başka bir yöntem yok mu? Yoksa Ubuntu indirip deneyeceğim. Ubuntu'da uygulaması varmış, oradan daha rahat olur diye düşündüm. Bu konudan sonra indirip kuracağım. O da olmaz ise nafile, başka önerileriniz var mı? Ya da checkra1n kullanan bir arkadaş tüm yazacağınız bilgiler için önceden teşekkür ederim.
Cihaz: iPad 5TH iOS 14.0 daha güncellemedim 14.1 sürümüne.

Malisef Jailbreak yasa dışı bir şeydir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malisef Jailbreak yasadışı bir şeydir.
Bence Jailbreak kadar güzel bir şey mi var? Apple özellikleri oradan alıyor :D Flux tweakinden sonra bile Night Shift getirildi. Ben kullanmıyorum, kullanmam ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı