Atmayı denedim her şey oluyor booting kernel kısmında duraklıyor. Telefon açılıyor ama hala o kısımda kalıyor. Telefona hiçbir uygulama gelmiyor. iPhone 7 iOS 15.8
Zaten booting kernel kısmında kalacak. O yazıyı görünce bilgisayarı kapatabilirsin. Uygulama gelmiyorsa buradaki kestirmeyi ekleyip açmayı deneyebilirsin.
Zaten booting kernel kısmında kalacak. O yazıyı görünce bilgisayarı kapatabilirsin. Uygulama gelmiyorsa buradaki kestirmeyi ekleyip açmayı deneyebilirsin.
Rootful ile rootless ne farkı var ben sileoda repoları kuruyorum fakat haya veriyor (örneğin: Hackyouriphone) gibi bunun sebebi rootles olmasından dolayı değil mi? @KaptanUfuk
Rootful ile rootless ne farkı var ben sileoda repoları kuruyorum fakat haya veriyor (örn:hackyouriphone) gibi bunun sebebi rootles olmasından dolayı değilmi
Rootful Jailbreak eski tip Jailbreak oluyor yani sistem ile ilgili önemli dosyalara erişebiliyor bu yüzden bir hata sonucu cihazı bozma olasılığınız artıyor. Artık yeni yapılan Tweak'ler rootless için yapılıyor.