Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #41 BMKJURB dedi: Sizdede ses açma barı titriyor mu? ekranın sol tarafında çıkan. Hocam sizde de ekranın sol tarafta çıkan ses barı titriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok titremiyor.
BMKJURB dedi: Sizdede ses açma barı titriyor mu? ekranın sol tarafında çıkan. Hocam sizde de ekranın sol tarafta çıkan ses barı titriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok titremiyor.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 21 Mart 2022 #42 Pluxy01 dedi: Yok titremiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam teker teker basın ve alt tarafa bakın bir forum da daha gördüm.
Pluxy01 dedi: Yok titremiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam teker teker basın ve alt tarafa bakın bir forum da daha gördüm.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #43 BMKJURB dedi: Hocam teker teker basın ve alt tarafa bakın bir forum da daha gördüm. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor.
BMKJURB dedi: Hocam teker teker basın ve alt tarafa bakın bir forum da daha gördüm. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 21 Mart 2022 #44 Pluxy01 dedi: Yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah ben bazılarında gördüm bende de var o yüzden yazdım son güncellemeden sonra oldu.
Pluxy01 dedi: Yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah ben bazılarında gördüm bende de var o yüzden yazdım son güncellemeden sonra oldu.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Mart 2022 #45 NovaEmirhan dedi: Planlı eskitme nedir anlatır mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... Planlı eskitme demek; güncellemelerle cihazı yavaşlatmak ve yeni gelen özellikleri de önce ki modellere getirmemek. (örneğin. Maske ve gözlükle Face ID açma özelliği sadece iPhone 12 ve üstünde var.)
NovaEmirhan dedi: Planlı eskitme nedir anlatır mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... Planlı eskitme demek; güncellemelerle cihazı yavaşlatmak ve yeni gelen özellikleri de önce ki modellere getirmemek. (örneğin. Maske ve gözlükle Face ID açma özelliği sadece iPhone 12 ve üstünde var.)
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 24 Mart 2022 #46 BMKJURB dedi: Sizde de ses açma barı titriyor mu? Ekranın sol tarafında çıkan. Hocam sizde de ekranın sol tarafta çıkan ses barı titriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sizde bir sorun var? BMKJURB dedi: Allah Allah ben bazılarında gördüm bende de var o yüzden yazdım son güncellemeden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Bence sol tarafı düşürmüş olabilirsiniz çünkü herkes titremiyor demiş.
BMKJURB dedi: Sizde de ses açma barı titriyor mu? Ekranın sol tarafında çıkan. Hocam sizde de ekranın sol tarafta çıkan ses barı titriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sizde bir sorun var? BMKJURB dedi: Allah Allah ben bazılarında gördüm bende de var o yüzden yazdım son güncellemeden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Bence sol tarafı düşürmüş olabilirsiniz çünkü herkes titremiyor demiş.