iOS 15.4 planlı eskitme nedir?

Bu ''planlı eskitme'' denilebilecek bir şey değil. Her iOS güncellemesi yaptığınızda pil sağlığı yeniden hesaplanıyor ve cihazınızın pil sağlığı artık %76'ya düşmüş. Batarya değişimi yapılabilir.

Bayağı iyi dayanmış %76 sağlık o telefon için iyi. 2018'de alınan 8'in pil sağlığı %81. (iOS 15.4)

Hocam sizin pil sağlığı 15.3. 1'de aynı mıydı yoksa sizinde düştü mü bende güncellemek istiyorum fakat tereddütteyim pil sağlığım %100
Bu "planlı eskitme" denilebilecek bir şey değil. Her iOS güncellemesi yaptığınızda pil sağlığı yeniden hesaplanıyor ve cihazınızın pil sağlığı artık %76'ya düşmüş. Batarya değişimi yapılabilir.

Bende güncellemek istiyorum fakat tereddütteyim hocam iPhone 7 kullanıyorum pil sağlığım %100 güncellemeli miyim?

Hocam sizin pil sağlığı 15.3. 1'de aynı mıydı yoksa sizinde düştü mü bende güncellemek istiyorum fakat tereddütteyim pil sağlığım %100

Bende güncellemek istiyorum fakat tereddütteyim hocam iPhone 7 kullanıyorum pil sağlığım %100 güncellemeli miyim?
Pil sağlığım Temmuz 2020de %84'tü. iOS 15'e geçtiğimde %81 oldu ve ondan beridir böyle...
Başka güncelleyen var mı? İçime kurt düştü şimdi.
Ben güncelledim...

Pil sağlığım temmuz 2020'de %84'tü. iOS 15'e geçtiğimde %81 oldu ve ondan beridir böyle...

Ben güncelledim...

Hocam geçersem sorun yaşar mıyım sadece sosyal medya uygulamaları kullanıyorum Instagram gibi onlarda donma kasma var mı ve pil düşüşü olabiliyor mu ben pili yeni değiştirdim fakat 15.4'te pil düşüyor diye indirdim ama kurmadım arada kaldım siz kullanan biri olarak ne söylemek istersiniz.

Hocam geçersem sorun yaşar mıyım sadece sosyal medya uygulamaları kullanıyorum Instagram gibi onlarda donma kasma var mı ve pil düşüşü olabiliyor mu ben pili yeni değiştirdim fakat 15.4'te pil düşüyor diye indirdim ama kurmadım arada kaldım siz kullanan biri olarak ne söylemek istersiniz.
Instagram gibi uygulamalarda sorun yok, zaten gündelik kullanımda üzmez o telefon. Pil düşermi fikrim yok şansa bağlı o. Tek sorunum sarjım 2.5 saate %100 bitiyor maalesef.

Benim de şu an iPhone 7 güncelliyorum hadi hayırlısı.
Benim de şu an iPhone 7 güncelliyorum hadi hayırlısı.

Hiçbir sıkıntı yok iPhone 6S üstü iseniz güncelleyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı