iOS 16.1 iPhone 11 performansı nasıl?

Hocam bendeki cihaz iPhone 13 yaklasık 2 ay önce aldım şu anda 16 güncellemesi mevcut yapsammı çok kararsız kalıyorum şarj konusunda sıkıntılar yaşatıyor mu bu arada pil sağlığım %100

Apple her yıl yeni iOS sürümünü Eylül'de kullanıcılara sunar. Yeni iOS hatalarla gelir. Yeni IOS'un yüzde 90 oturması. 5 sürümü ile olur. Bu sürümde nisan ya da mayıs ayında çıkar. Şahsi fikrim iOS 16.5 gelene kadar bekle.16.5'ten sonra iOS 17 çıkana kadar kafan rahat güncelle.

Ben bu sene erken güncelledim 16.1 deyim şuanda pil tam 1 hafta oturdu ve 15.7 ile aynı pil performansı alıyorum. Öyle herhangi bir kasma donma yaşamıyorum. Çok çok arada animasyonlarda bug gibi drop yaşıyorum o da ilerikş güncellemelerde gider sanırım. Aynısı ios 15 in ilk sürümlerinde de vardı diye biliyorum

Ben bu sene erken güncelledim 16.1 deyim şu anda pil tam 1 hafta oturdu ve 15.7 ile aynı pil performansı alıyorum. Öyle herhangi bir kasma donma yaşamıyorum. Çok çok arada animasyonlarda bug gibi drop yaşıyorum o da ilerikş güncellemelerde gider sanırım. Aynısı iOS 15'in ilk sürümlerinde de vardı diye biliyorum.

iPhone 11 de 10 saat olan ekran sürem 5 saatlere kadar düştü hocam. Cihazı alalı daha 1 ay oldu böyle bir saçmalık beklemiyordum.

iPhone 11 de 10 saat olan ekran sürem 5 saatlere kadar düştü hocam. Cihazı alalı daha 1 ay oldu böyle bir saçmalık beklemiyordum.
Bende aynı kaldı ios 15.7 deyken de aynı ekran süresi alıyordum. Ama 1 hafta sonra normale döndü güncelledikten sonra. İlk 1 hafta çok berbattı şarj 2 şer 2 şer düşüyordu resmen

Bende aynı kaldı iOS 15.7'deyken de aynı ekran süresi alıyordum. Ama 1 hafta sonra normale döndü güncelledikten sonra. İlk 1 hafta çok berbattı şarj 2'şer 2'şer düşüyordu resmen.

Aynı şekilde bende aynısını yaşıyordum artık telefondan soğur hale gelmiştim ve cihazı 15.6 ya düşürdüm. iOS 16 düzelene kadar daha da güncellemeyi düşünmüyorum belki iOS 15.7 yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı