Çözüldü iOS 17 namedrop çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

473562

Hectopat
Makaleler
2
iOS 17 telefonları tokuşturarak fotoğraf paylaşımı ve kişi kartı paylaşma (namedrop) çalışmıyor.
Cihazlar: iPhone 11 Pro Max, iPhone 14 Pro Max.

benim telefon iphone 14. ios 17 ye güncelledikten sonra namedrop özelliğinin çalışmadığını fark ettim. airdrop ayarlarına girdiğim zaman 'aygıtları bir araya getirerek ' adlı ayarın olmadığını fark ettim. Aynı sorunu yaşayıpta çözümü bulan var mı? ya da çözümü bilen var mı

Cihazım iPhone 14 Pro Max iOS 17 güncellemesi yapanlardanım fakat bende namedrop yok. Sorunun kaynağı ile fikri olan bar mı?

Apple teknik servisi ile görüştüğümde sorunun çözümü için tüm ağ ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor arkadaşlar.
Nasıl anladın namedrop olmadığını?

benim telefon iphone 14. ios 17 ye güncelledikten sonra namedrop özelliğinin çalışmadığını fark ettim. airdrop ayarlarına girdiğim zaman 'aygıtları bir araya getirerek ' adlı ayarın olmadığını fark ettim. Aynı sorunu yaşayıpta çözümü bulan var mı? ya da çözümü bilen var mı
Telefonu kapatıp açmayı deneyin.

Ağ ayarlarını da sıfırladım tüm ayarlarında sıfırladım yine olmadı güncelleme gelir bence genel bir hata.

Mekanik bir problem olduğunu da düşünmüyorum AirDrop çalışıyor animasyon da başlıyor ama alışveriş yok. Başka telefonda denedim oldu. Ama eşimin 11i animasyonda kalıyor öyle. Olmadı tüm ayarları sıfırlayacağım hard reset.

Yetkili servisin söylediğine göre öncelikle VPN kullanıp kullanmadığına ardında da kişiler kartımda kişi fotoğrafı ve poster alanında ki otomatik olarak paylaş seçeneğini her zaman sor olarak değiştirmen gerekiyor. Sonrasında ağ sıfırlama ardından da dosya paylaşımını denemelisin. Sorun bende bu şekilde çözüldü.

Yetkili servisin söylediğine göre öncelikle VPN kullanıp kullanmadığına ardında da kişiler kartımda kişi fotoğrafı ve poster alanında ki otomatik olarak paylaş seçeneğini her zaman sor olarak değiştirmen gerekiyor. Sonrasında ağ sıfırlama ardından da dosya paylaşımını denemelisin. Sorun bende bu şekilde çözüldü.

Hacım aklıma gelebilecek herşeyi denedim hard reset bile attım

paylaşmak için yakın tutmayı sürdürün diyor öyle kalıyor artık sensör arızası olduğunu düşünüyorum apple a götürcem bakalım ne diyecekler.

Nasıl anladın namedrop olmadığını?

Telefonu kapatıp açmayı deneyin.
telefonu kapatıp açtığımda düzelmedi ayarları sıfırlayınca oldu çözdüm teşekkür ederim

b
Arkadaşımın 14 Pro iOS 17 de AirDrop altında ayarlar > AirDrop > cihazları bir araya getir seçeneği yer alıyor. Benim 14 Pro Max iOS 17 de bu seçenek maalesef yoktu da oradan anladım başka nereden anlay
Telefonu kapatıp açm
ayarlar>genel>iphoneu aktar veya sıfırla>sıfırla>Tüm ayarları sıfırla yaptıktan sonra düzeliyor bende de aynısı olmuştu hallettim servise almana gerek yok ama ayarlarını tekrar düzeltmen lazım fabrikadan çıktığı gibi oluyor telefon. hiç birşeyin silinmiyor merak etme

Technopat Haberler

Geri
Yukarı