iOS 17 sonrası sorunlar arttı mı?

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
Cihazım iPhone 13 ve guncelleme sonrası saçma sapan kasmaya basladi. Zaten yazilimi bes para etmez bir firma oldugunu ilk IPhone'um ile beraber deneyimlemis oldum, guncellemelerle birlikte farkindaligim daha da artiyor. Benim yasadigimi yasayan var mi guncelleme sonrasi? Bu yazilimin rezillikleri illallah ettirdi artik.

Cihazım iPhone 13 ve guncelleme sonrası saçma sapan kasmaya basladi. Zaten yazilimi bes para etmez bir firma oldugunu ilk IPhone'um ile beraber deneyimlemis oldum, guncellemelerle birlikte farkindaligim daha da artiyor. Benim yasadigimi yasayan var mi guncelleme sonrasi? Bu yazilimin rezillikleri illallah ettirdi artik.
IOS 17 ile alakali bir durum bu, sonraki guncelleme ile cozeceklerdir. IOS'a laf atmadan once gidin bir MIUI'ye bakin sonra laf atin.

16.5, 16.5.1 ve 16.6 cok daha rezildi. O kadar rezildi ki dayanamayip iOS 17 beta 7'yi kurmustum. Su an ise iOS 17.0.1'deyim, buglar cok daha az. iPhone 12 kullaniyorum.

iOS 17 ile alakali bir durum bu, sonraki guncelleme ile cozeceklerdir. IOS'a laf atmadan once gidin bir MIUI'ye bakin sonra laf atin.

Daha once Oppo, Casper ve Samsung kullandim. En sikayetci oldugum iOS oldu. Ayrica MIUI'in da kotu oldugunun gayet farkindayim, bos fanboyluga gerek yok:) O cok ovulen ios’in bu kadar sorunlu olmasi beni rahatsiz ediyor. Haksiz miyim?

16.5, 16.5.1 ve 16.6 cok daha rezildi. O kadar rezildi ki dayanamayip iOS 17 beta 7'yi kurmustum. Su an ise iOS 17.0.1'deyim, buglar cok daha az. iPhone 12 kullaniyorum.
Ayni sekilde guncelleme geldi diye cok sevinmistim. Daha stabil gibi suan ancak arada kasma yapiyor sansima maalesef. Siz deyince 01’e guncelledim. Belki o hata duzeltmeleri cozuyordur sorunu.

Daha once Oppo, Casper ve Samsung kullandim. En sikayetci oldugum iOS oldu. Ayrica MIUI'in da kotu oldugunun gayet farkindayim, bos fanboyluga gerek yok:) O cok ovulen IOS'in bu kadar sorunlu olmasi beni rahatsiz ediyor. Haksiz miyim?

Sizin cihazinizda bir sorun var buyuk ihtimalle hocam, bende iOS 17 kullanıyorum bir sorun yok bende, betadayim bu arada.

Sizin cihazinizda bir sorun var buyuk ihtimalle hocam, bende iOS 17 kullanıyorum bir sorun yok bende, betadayim bu arada.

Yasadıgım cogu sorun Apple konularının cogunda olan seyler. Bana ozel olsa servıse verıp degıstırtmeden bırakmazdım. Bir suredır yazılım konusunda sıkıntı yasatıyor Apple kullanıcılara. Elbette herkeste sorun olacak diye bır şey yok, sans ısı bıraz da. Android ılerlerken Apple'ın gerılemesı buna sebep oluyor. Farkları yok artık. Benım gıbı bahtızsanız olacagı da bu tarz sorunlar...

iOS'un stabil olmadığı ile ilgili eleştiriler haklı. iOS 11'den bu yana çıkmış en kötü sürümü (iOS 16) kullandık. iOS 17'de benimde şu an gözlemlediğim birçok sıkıntı var. Lakin iOS 15'ten 16'ya geçerken olduğu kadar sorun yok. iOS 17 daha altyapı odaklı bir güncelleme. Henüz ilk sürümleri olduğundan yine iOS 16 gibi stabil değil pek ama ilerleyen sürümlerde bunlar giderilecektir. iOS 17'de pek yenilik görmeme sebebimiz bu. iOS 16 ile ciddi altyapı sorunları yaşandığı ve bunları çözmezlerse başları belaya gireceği için iOS 17 komple bug fix ile geçecek.

Apple yazılım departmanında ciddi bir problem var. Bu problemlerde gördüğüm kadarıyla dışarıya yansıyor. iOS 16'yı bazen Apple'da staj yapan amatör yazılımcıların geliştirdiğini düşünüyorum.

iOS eski stabilitesini vemriyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı