IOS 17 Yayında!

iPhone 11 iOS 17 ye geçilir mi?
iPhone 12 iOS 17 ye geçeyim mi?
iPhone 13 iOS 17 ye yükleyim mi?
iPhone 14 iOS 17 ye yükseltilir mi?
iPhone 14 Pro iOS 17 ye geçiş olur mu?
iPhone 11Pro iOS 17 ye geçebilir miyim?
……………
 
iOS beta sürümleri çöpten ibaret cihazı güncellemek gibi bir hata yapmayın.
 
iOS 16 zaten şu an ki haliyle bile rezalet bir sürüm. iOS 17'nin ilk sürümleri çok farklı olmayacaktır bence. Güncelleseniz de çok bir şey değişmez yani. iOS 17 şöyle 17.2. ve 17.3 civarı farkını belli edecektir. iOS 12 gibi bir sürüm bu. iOS 16'ya çok bir şey eklemedi daha çok altyapı temizliğine gidildi bu sürümde. Özellik bekleyenlere duyurulur.

Kaldı ki bence iOS'a özellik eklemesinler aga bir süre. iOS 16'da yeni kilit ekranı geldi dumanını attırdı telefonların. Oturmamış bir altyapı varken ortada yenilik bekleyenleri anlamıyorum halen. Cihazınızı düzgün kullanamadıktan sonra ne yapacaksınız olum yeniliği? Bırakın da adamlar biraz stabiliteye, bugları düzeltmeye odaklansınlar.

Ben şu an için geçmiyorum. 16.7 sanırım çıkmayacak. Çıkarsa 16.7'ye geçerim çıkmazsa DFU ile iOS 17'ye atlarım 3-4 güne. Bir temiz kurulum iyi gider. iPhone 5S yedeğinden kurtulmak istiyorum artık 10 senedir aynı yedekle kullanıyorum telefonu.
 
Son düzenleme:
Deneyimlerinizi lütfen paylaşın. iPhone 11 için çok değişik yorumlar okuyorum. Birisi diyor ki çok iyi oldu birisi diyor ki çok beter oldu. Özellikle yabancı forumlarda çok karmaşa var.

Aynı işlemciyi kullanan SE2 var elimde. Telefonda pek bir değişen yok açıkçası. Yeni gelen ufak tefek yenilikler sadece.
 
Aynı işlemciyi kullanan SE2 var elimde. Telefonda pek bir değişen yok açıkçası. Yeni gelen ufak tefek yenilikler sadece.
En çok şarj olmuyor diye yazılan yorumları gördüm Redditte (iPhone 11 için). Pil de çabuk bitiyor diyenler var. Bazısı da diyor ki çok iyi, hiç bir sorun yok. 1 haftaya her şey rayına oturur büyük ihtimalle.
 

Geri
Yukarı