iOS 18 beta güncellemesi yapılmalı mı?

iPhone 11 kullanıyorum. iOS 18 developer beta 1 kullanmıştım, ilk başta hantal olsa da her şey yolundaydı daha sonrasında pil ve WiFi bağlantısının sürekli gidip gelmesi ile ilgili sorunlardan dolayı 17.5.1’e geçmiştim. Bu sorunlar düzeldi mi? Eğer problemler çözüldü ise tekrar denemeyi düşünüyorum.

Hocam galiba iOS 18 public beta 1 çıkmış. Sizce geçilir mi yoksa eylül ayını mı bekleyelim?
Bence merak ediyorsanız geçip bi deneyimleyebilirsiniz. Beğenirseniz betadan devam edersiniz. Memnun kalmazsanız olmadı geri dönersiniz en fazla.

iPhone 11 kullanıyorum. iOS 18 developer beta 1 kullanmıştım, ilk başta hantal olsa da her şey yolundaydı daha sonrasında pil ve WiFi bağlantısının sürekli gidip gelmesi ile ilgili sorunlardan dolayı 17.5.1’e geçmiştim. Bu sorunlar düzeldi mi? Eğer problemler çözüldü ise tekrar denemeyi düşünüyorum.
Şimdi ben geçen günlerde Apple Destek ile konuştuğumda destek hattında ki adam bana IOS 18 BETA kullanan bazı kişilerin sorunsuz bazı kişilerin ise telefon kapanma, açılmama, hat çekmeme, bluetooth, wifi sorunları ve daha bir çok sorunlar yaşadığını söyledi. Bunlardan 15 Pro cihazına dahi örnek verdi. Ben 12 Mini kullanıyorum. Çok şükür sorun yaşamadım ancak yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Umarım yaşamam da :). Hani şu an pil ve wifi alanında sorun yok diyebilirim. Kullanan arkadaşlarımda var 11 modelinde. İsterseniz tekrardan bi deneyebilirsiniz. Ama dediğim gibi beta garantisi yok. 🫠

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı