iOS 18 beta güncellemesi yapılmalı mı?

iPhone 15 Pro/Max serilerinden birini kullanıyorsanız güncelleyin yoksa diğer kullanıcıların yorumlarını görüşlerini bekleyip güncellemek daha mantıklı.

Şu anda ben 14 Pro Max cihazımla kullanıyorum günlük kullanımda arama menüsü harici bir sorunla karşılaşmadım tabii ki hantallık var biraz ve pili etkiliyor ama rahatsız edici bir durum yok bence

Var, yukarı kaydırınca donuyor. Kilit ekranına bildirim düşmüyor, sarjdayken aşırı ısınıyor, klavye laglı gibi geldi bana.

Şarjda ısınma olayı iOS 17 dede mevcuttu ve şu anda havaların sıcaklığı nedeniyle biraz daha fazla olması normal

Önceden telefonum bu kadar ısınmıyordu hocam, muhtemelen telefonla alakalı zaten sıkıntılı bir işlemcisi var.

17 alan cihazların hepsinde denedim hepsinde de aynı sorun mevcut 17.3 veya 17.4 sonrası bu sorun oluşmaya başladı

17 alan cihazların hepsinde denedim hepsinde de aynı sorun mevcut 17.3 veya 17.4 sonrası bu sorun oluşmaya başladı
Hocam ben yeni fark ettimde bu aşırı fazla pil tüketiyor, bunu geri yüklemem için iTunes'dan sıfırlama gibi bir şey yapılıyodu. Fakat telefondakiler tümden gidicek diye korkuyorum o yüzden cesaret edip geri iOS 17'ye dönemedim bir türlü. Yapan varsa, sıkıntı çıktı mı sizde iTunes'dan yapınca? @Chairman @Ahmsef @Zenvoy

Hocam ben yeni fark ettim de bu aşırı fazla pil tüketiyor, bunu geri yüklemem için ITunes'dan sıfırlama gibi bir şey yapılıyordu. Fakat telefondakiler tümden gidecek diye korkuyorum o yüzden cesaret edip geri iOS 17'ye dönemedim bir türlü. Yapan varsa, sıkıntı çıktı mı sizde ITunes'dan yapınca? @Chairman @Ahmsef @Zenvoy

Şöyle ICloud'a yedekle telefonunu WhatsApp'daki her şeyi yedekliyor zaten uygulamalarda açmış olduğun oturumların bazıları açık geliyor sonra ITunes'den geri yükle yapman yeterli cihaz değiştirdiğimde hep öyle yapıyorum bir sorunda yaşamadım ben dönemem şu anda Apple Watch'ta güncellediğim için

Hocam ben yeni fark ettimde bu aşırı fazla pil tüketiyor, bunu geri yüklemem için iTunes'dan sıfırlama gibi bir şey yapılıyodu. Fakat telefondakiler tümden gidicek diye korkuyorum o yüzden cesaret edip geri iOS 17'ye dönemedim bir türlü. Yapan varsa, sıkıntı çıktı mı sizde iTunes'dan yapınca? @Chairman @Ahmsef @Zenvoy
Hocam iOS 18 Beta'ya geçiş yapmadan önce iTunes ile yedek almadıysanız şu an yedek alsanız bile geri döndüğünüzde Betada aldığınız yedek muhtemelen kullanılamayacaktır. Ama Betaya geçiş yapmadan önce halihazırda iCloud kullanıyorsanız iCloud ile yedeği geri yükleyebilirsiniz.

Yeni özellikler çok hoşuma gitti bu yüzden eylül'e kadar beklemek istemiyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Bu sürümde çok fazla hata olur mu? Bir de asıl sürüm çıktıktan sonra betadan çıkmak için telefonu sıfırlamam mı gerekir?
Hocam bana sorarsaniz cok erken, cihaz isinabilir ya da bataryasina zarar gelebilir. Genelde beta surumleri kullanilmasi onerilmiyor, hatta buyuk guncellemelerin geldigi gibi yuklenmesini bile onermeyenler var.

Şöyle ICloud'a yedekle telefonunu WhatsApp'daki her şeyi yedekliyor zaten uygulamalarda açmış olduğun oturumların bazıları açık geliyor sonra ITunes'den geri yükle yapman yeterli cihaz değiştirdiğimde hep öyle yapıyorum bir sorunda yaşamadım ben dönemem şu anda Apple Watch'ta güncellediğim için
Hocam iOS 18 Beta'ya geçiş yapmadan önce iTunes ile yedek almadıysanız şu an yedek alsanız bile geri döndüğünüzde Betada aldığınız yedek muhtemelen kullanılamayacaktır. Ama Betaya geçiş yapmadan önce halihazırda iCloud kullanıyorsanız iCloud ile yedeği geri yükleyebilirsiniz.
iCloud yedeği almıştım zaten, bu konuda atılan yöntem 1 ile mi yapayım yoksa geri yükleye mi bakayım.

Hocam ben şimdi
Hocam 3uTools ile geri döndüm. Geri döndükten sonra betaya geçiş yapmadan önce aldığım yedeği kurulum ekranında telefona iTunes ile geri yükledim.
Hocam ben de 3utools ile geri döneyim dedim, unable to restore iDevice hatası verdi. Sizde de oldu mu?

Ayrıca kurtarma modundan çıkardım az önce, sonra bir daha deneyeyim belki olur dedim fakat şuan kurtarma modundan çıkaramıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı