iOS 18 beta güncellemesi yapılmalı mı?

Hocam tam sürüm çıktığı zaman betadan ayrılmak için telefonu sıfırlamam mı gerekir?

Hocam onu nasıl yapacağız ya tam anlayamadım anlatabilir misiniz?

Hocam tam sürüm çıktığı zaman betadan ayrılmak için telefonu sıfırlamam mı gerekir?
Beta güncellemeleri kısmını kapalı yapıp sonra gelen sürüme güncelleyeceksiniz diye biliyorum.

Hocam onu nasıl yapacağız ya tam anlayamadım anlatabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyur hocam

15 pro max kullanıyorum sizce güncelleme yapayım mı? Benimde özellikleri çok hoşuma gitti beklemek istemiyorum eylüle kadar.

Teşekkür ederim yaptım fakat emin olamadım yapsam mı yapmasam mı. Aslında çokta istiyorum ama sıkıntı çıkarsa sıfırlamam falan gerekecek.

15 pro max kullanıyorum sizce güncelleme yapayım mı? Benimde özellikleri çok hoşuma gitti beklemek istemiyorum eylüle kadar.
Tabii ki yapın. 15 Pro ve sonrası için gelecek yapay zeka güncellemesi iPhone’lar için devrim (güya) olacak diyorlar. Asıl 15 Pro ve sonrası kullanıcıları ilgilendiriyor o güncelleme. Ben iPhone 13 kullanıcısıyım, benim için sadece ana ekran özelleştirme ve birkaç tasarım değişikliğinden ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…